Atlans Tedaviye yeni başladık, Gonal F kullanıyorum. Sizler kaç ml ve kaç gün vuruldunuz ?? Bunun yanında başka ilaç vitamin tavsiye etmiş miydi doktorunuz ?
Deletedmom_33 Atlans Gonal-f i bende 200-225 e ayarlayıp vuruyordum tam hatırlamıyorum şuan. Sonsuza kadar vurabilirdim içlerinde en hissedilmeyen iğne 🤣
Sarikan93 Atlans ben günlük 150lik vuruyordum yanında merional ve cetrotide vuruyordum yumurta toplama gününden bir gün öncesine kadar çatlatma iğnesi olarakta gonapeptyl vurdum
Karahaninannesi Atlans supralife diye bir takvıye edıcı vıtamın var benım doktorum prof şahin zeteroğluydu onu verıyordu ve cok etkısı olmustu tavsıye ederım
Gamzenur124 Tedavi süreci kişiden kişiye değişiklik gösterir. Bende sadece gonolf kullanmıştı 225 ml 5 gün son 3 gün 300 ml olmak üzere 8 gün kullandım. Son 3 günümde ekstra olarak cetrotide kullanmıştım. Oda tek kullanımlıktı zaten folik asit vardı bide sanırım
Atlans Gamzenur124 kaç yumurtanız oluştu peki bu dozla bende 225 ml vuruluyorum 6. Gün kontrolüm var. Gebelik oluştu mu sizde bu tedaviden sonra ? Bir de tedaviyi nereede görmüştünüz ?
Bfduam Gamzenur124 5 gün 225 ml kullandıktan sonra Dr alttan baktı mı büyümüş mü diye? Baş ağrısı, bulantı yapmış mıydı? Adetliyken alttan muayene ettiğinde yumurta küçük oluyir di mi?
Atlans Deletedmom_33 bende 225 vuruyorum 6. Gün kontrolüm var🥰 sizin kaç yumurtanız oluşmuştu kaçı kaliteliydi? Gebelik oluştu mu ?
Bfduam Deletedmom_33 canım baş ağrısı yapıyor muydu? Kaç defa 225 ml vuruldun ve boyutu ne oldu yumurtanın?
Gamzenur124 Atlans 10 yumurta oluşmuştu. Kayseri de tedavi gördüm şuan transfer sürecindeyim henüz hazırlama aşamasındayız Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin bizlerle beraber 🙂 stres yapmayın stres yumurtaları çok etkiliyor gerçekten
Bfduam Atlans canım kontrole gittin mi? Sorularının cevabı neymiş? Benimde 4.gün 225 ml vermişti, tüp için değil benim, yumurtalık gelişmesi için tedavi.
Deletedmom_33 Atlans 18 tane toplandı 17 tanesi yeterli büyüklükte denildi. Eşimde sperm kalitesi ve yapısı sorunlu olduğu için 4 tanesi 5.gune ulaştı. 2 üst kalite 2 orta kalite. İlk transferimde gebelik oluştu ama kanama başladı 6.hafta içinde 10gun devam etti kalp atışı çok gelişmeyip durdu kürtaj oldum. 2 ay sonra ikinci transfer oldu yine yüksek kalite olanlardan şuan 24+2′yiz
Bfduam Atlans senin öyle oldu sanırım? Canım benim 4.günüm adetin 2.günü başladım henüz öyle bi kasık ağrın yok, sende var mıydı benim kadarken? Bende baş ağrısı ve bulantı var 4.günümde diz 225 ml senle aynı.
bayatkahve Atlans büyürken kasık ağrılarınız olabilir Duygusallık, baş ağrısı ya da sinirlilik gibi durumlar da olabiliyor
Bfduam Atlans nazar ettim kendime canım:) evet aynı dediğin gibi kasıklarda hassasiyet, gaz oldu bendede, içten içe ağrı di mi? 4 gün vuruldum, bugün 5.gün, bakalım Dr kontrolde ne diyecek.
Anna-Karenina Deletedmom_33 Ayy resmen benim hikayem. Bende ikinci transfere hazirlaniyorum simdi. İnsallah saglikla kucaginiza alin kuzucugunuzu 😍 bana da dua edin. Bizde sperm kalitesinde sorun yoktu ama ilk denemede 6. Haftada kanamam basladi 10 gun sonra dusuk yaptim.
Atlans Bfduam iğne kullanmaya başladığımın 6. Günüydü kontrolüm 11-13 mm olmuş sağda ve solda var ama kaç tane olduğunu tam olarak bilmiyorum. 3.kutu iğnemi ve cetrodite 3 kutu daha verdi onlarıda kullandım yarın tekrar kontrolüm var.
Bfduam Atlans adetliyken gittiğinde De yumurtan küçük demiş miydi? Bana öyle dedi. Cetrodite ne için?