Prensimgeliyo 40 gün kaldı doğuma ama göğüs büyümesi olmadı telli 85 beden kullanıyorum acaba doğumdan sonra büyürmü sizce ona göre kaç beden almalıyım
ElifKarata Prensimgeliyo canm bende aynı sorunun cevabını merak ediyorum hiç sertleşmedi büyüdü biraz ama sanki hiç sütüm olmıcakmıs gibi yumuşak 🙏emzirme sütyeni alıcam ben Doğuma yakın
Hatice3 Prensimgeliyo sertleşmesine büyümesine gerek yok süt doluyor merak etme şimdi nasıl kullanıyorsan öyle al Doğumdan sonrada aynı beden kullan ama desteksiz kullan silikonlular rahat olmayabilir
Hatunnn Prensimgeliyo oncelikle telli kullanmayin zaten sut bezleri icin hic iyi degilmis, bi beden buyuk almanizda rahat ettirir cubku meme uclariniz hassaslasicak ve daha rahat edebilmeniz icin bi beden buyuk ideal bence
Emineslh Prensimgeliyo 30 günüm kaldı ve yumuşak göğüsüm birde büyüme olmadı bende çok merak ediyordum ama şu bi gerçek herkesin bir değil doğumdan sonrası çok önemli kimisinin doğum sırasında ve sonrasından birikiyor ya da ufak olsa bile içi süt dolu oluyor 😊
Prensimgeliyo Emineslh beden ayarlaması zor birde bu emzirme sütyeni yada atletinde uçler belli oluyo mu o da düşündürüyo
Zeynp Prensimgeliyo küçük memelilerin sütü çok oluyor büyümese de Benim meme kafamla yarışıyor ama performansı o kadar büyük olmayacak 😁
Emineslh Prensimgeliyo belli olmayan sutyenler var hatta beb öyle atlet aldım emzirme ama sanki içinde ped var gibi tamamen kaplıyor göğsü
Zeynp Prensimgeliyo öyle bak emzirirken söylediğimi hatırlarsın Sütünüz bol olsun südyenden çıkarınca karşıya fışkırsın inşallah hanımlar 😂
Ebrublbl Benim göğüslerim de çok küçük kızlar şu an 80 bedeni doldurmuyor bende çok korkuyordum sütüm falan bu göğüslerden olmaz diye şu an 39 haftalık olduk göğsümden ara ara sarı süt geliyor merak etmeyin olur inşallah 🤗
Ozgecaann Prensimgeliyo benimkiler zaten büyüktü mübarekler 😂 çok yumuşak yaklaşık 10 haftadır sütüm akıyo bebek emmeye başlayınca sertleşiyo diyolar banada süt doluyomuş o zaman