Ecekoraymom1722 Merhaba güzel annişler patpat uygulamasını bu uygulama sayesinde öğrendim görüş ve bilgilerinize talibim indirdim uygulamayı fakat çok da anlamadım açıkcası yardımcı olurmusunuz kullanan anneler🥰💋💜
yusufcukbccegi Uygulamayı indirdiğin gün sipariş verirsen kargo ücreti ödemiyorsun,ilk sipariş oldugu için sanirim vergi parasi sa cikmiyormuş
yusufcukbccegi yusufcukbccegi ben de burdan görüp alişveriş yapmıştım,90 tl ödedim.Kargom bugün semtteki dağıtıcı kargoya geldi ,yarın teslim edecekler inşallah.Heyecanla bekliyorum 🤗
Bsrahb yusufcukbccegi merhaba ben sepetime ürün ekledim ödeme yerinde sıkıntı çıkıyor PayPal diye kendi kendi birşeyi seçiyor ödeme yapamıyor sizde ödeme şekli nasıl oldu
Ecekoraymom1722 Uygulamayı bende şimdi indirdim 2 ürün ekliyorum indirimli fiyattan oluyor 3.ürünü normal fiyattan giriyor bi türlü anlayamadım biri keşke videolu bi anlatım yapsa 😅
yusufcukbccegi Bsrahb bende paypal vardı ama seçim bize aitti,uygulama kendi seçmiyor normalde.Ben kredi kartımla ödeme yapmıştım.
Ecekoraymom1722 Valla allah razı olsun @elaweannesi çok yardımcı oldu rabbüm sağlıkla evladını kucağına almayı nasip etsin ama malesef başarılı olamadım sinirden uygulamayı sildim 2 ayrı hesaptan 2 ayrı telefonda 2 ayrı karttan denedim olmadı sildim uygulamayı 😅Alabilenler güzel günlerde kullansınlar inşallah💜
elaweannesi Ecekoraymom1722 amin canım benim inşallah sende herşey gönlünce olsun inan yemek yedim çay içecektim aklıma geldin daha soracaktım sana naptın alabildin mi diye neyse konser değilmiş demek ama ben takipteyim fena bir indirim olursa sana söyleyeceğim başka bi telefondan daha indirip alırsın inşallah 😇