Ogretmenim7 meme reddine sebep olabiliyor heleki tüm gün emzik emen bir bebekse daha çabuk reddedebiliyor. Damak yapısını bozması da cabası tabiki. Zaten ilk üç ay sizinle yapışık ikiz gibi gezmek isteyecek emzik sadece bir süreliğine onu rahatlatır. Ama neden siz varken plastik bir şeyle kendini rahatlatmaya çalışsın bebek. Sizin koynunuzda uyumayı tercih eder eminim🥰 emzik tamamen bebeğe susturucu amaçlı veriliyor hiçbir anlamı yok. Bebekler sadece aç oldukları için emmezler size ihtiyaçları vardır emer susamıştır emer sizi özlemiştir emer gaz çıkaracaktır yapamamıştır emer sütünüz yeterli gelmiyorsa sütünüzü arttırmak için bile bol bol emer. Ki sizinde bol bol emzirmeniz lazım süt artırmak için. Ben tercih etmiyorum, eğer çalışan bir anneyseniz kaşıklı biberonlar var ya da şırınga ile verenler var biberon emzik alıştırmak zorunda değilsiniz. Bir de size önerebileceğim harika bir ebe var. Ebe Tulin bulur, harika bir bir ebe ve emzirme danışmanlığı da yapıyor. İnstagram adresinden takip ediyorum çok faydalı bilgiler paylaşıyor bu konu hakkında ya da başka sorularınız olursa çok faydalı bilgiler bulabilirsiniz eminim🙏🏻🥰🥰