Nuraypazarlioglu Secilk kendi tarifini yoğurtlu yapabilirsin süt ile yoğurdun bir farkı yok ven yoğurt yoksa sut sut yoksa yoğurt ekliyorum hep hatta dünde yoğurt yoktu süt kattım kendi tarifime
Kbra48 2.5 su bardağı un, 1 su bardağı yoğurt, 3 yumurta , 1 çay bardağı sıvı yağ, 1 paket vanilya, 1 paket kabartma tozu, 1 su bardağı şeker, Benim kullandığım tarif bu canım kuru üzüm ve cevizde ekstra eklyrm ben
Partk 3 yumurta 1 buçuk bardak şeker 1 limon kabuğı rendesi 1 su bardağından bir parmak eksik sıvı yağ 1 soda K. Tozu vanilya 2 yk nişasta 2 bıçuk su bardağı un az gelirse braz daha kouyuyırm ben yumurtaya bağlı değişiyo çünkü Yımurta seker ve limon kabığu bayaa çırpılır 5 dak falan sonra yağ soda konup az karıstrlır.un nişasta k tozu vanilya konulup karısana kadar karıstrılır. Ben karısımın bi kısmına kakao ekleyip mermerk kek yapyorm bi kat sade bi kat kakao kyup ince bi çöple ya da bıçakla azck karstryorm. Bu keki kim yese tarif istyor alttan hafif hafif limon kokusı geliyor cok kabaryo eğer fırınınz gzel pişiryosa bu arada 180 de pişiryorm fanlı bncr mutlaka not alın bu keki 🤗