Alini Kızlar burada PatPatı duyup sipariş vermiştim. Kargo gelir mi gelmez mi? İyi mi kötü mü? diye düşünürken çok güzel ve 3 hafta içinde geldi. Güvenemeyip almayanlar vardı memnuniyetimi belirtmek istedim. 😇 Üyelik yapın ve %80 indirimli alın. 🌸
Calisananne25 Alini ya nedir bu patpat? Forumda çok sık görmeye başladım ilk kez duyuyorum nedir bu 🤔
Beyzuska Alini bende burda görünce alışveriş yaptim bugun fakat 125 tl tutan alisverisim 130 olarak cekildi kartımdan sebebini anlamadim
incimercan Alini forumda çok sık görüyorum, ben de sipariş vercem sonunda He 😂 sitede fiyatlar Yüksek gelmişti ama indirimden alıyormuş herkes, güle güle kullanın
Alini Calisananne25 Yurtdışı alışveriş sayfası “ ilk üyeliğe özel %80 indirim ve ücretsiz kargo” vardı bitmiş artık o kampanya 😕
_yagmurcuum_ Bende burdan görüp aldım 130tl idi aldığım polar tulum indirimle 34 TL ödedim çokta güzel geldi ve 2 haftada geldi 😍 tabi Çin’den geldiği için içimde bir kuşku oluşmuştu iyice yıkayıp ütüledim 😂
incimercan Alini menü kısmına bakınca çıkıyor bende ama sepete atıp denemedim, üye kaydı açmadım henüz.