3cocukannesii Ceysii01 ben şuan 12 haftalığım bu dediklerin bende de oluyor ve endişeleniyorum bişey olacak diye 😪karnımın alt bölgesi sert ve baskı var 😢
Ceysii01 3cocukannesii cnm herkesde farkli oluyo benim ikiz bebekler korkma ama doktor benimkine kabizliktan dedi bagirsaklarsan dolayi en iyisi muuayne ol
Ceysii01 Ydnhld bende bianda alicam diye cok korkuyorum doktor simdiden seeker yeme unlunyeme diyo şekere yatkinim zaten şekerim olursa diye korkuyorum ama aşiri acikiyorum 🙈😁
Ayse254 Ydnhld bende de oluyor o şişkinlik 17 haftalık hamileyim ama göbeğim fazla çıkmadı 🤷🏻♀️ Bu ara kasıklarımda ağrı oluyor vajinal sızı gibi bir şey de oluyor nadiren onun dışında çok şikayetim yok 🐣
Fasulyeninannesi1 Gorkem97 valla anlamadim cok hareketli degil bu gunlerde normalde pitir pitir gezinirdi. Mide bulantilari da bitince biraz sanki hamis degilmisim gibi gelmeye basladi.
Gorkem97 Fasulyeninannesi1 benimde mide bulantilarim azaldi cok sukur , senin ikinci gebeligin mi kiii
Gorkem97 Fasulyeninannesi1 baya baya hissediyorsun demek ben anca balik kayiyor gibi hissediyorum oda uzaninca anca masallah seninkine umarim hissedersin eskisi gibi tekrardan ☺️
Gamze-38 Ydnhld 18+2 den selam bulantı mide ağrısı bel ağrısı burun tıkanık valla ne ararsan var kuzum karın da ara ara sertleşme ve azıcık da yesem davul gibi oluyorum ölücemm
gunes1234 Bende 18 oldum hanımlar bebek hareketlerini hissetmeye başladınız mı hareket göbek deliğine yakın mı kasık da mı hissediliyor merak ediyorum emin olamıyorum kasığımda değişik hareketler var gibi
Gorkem97 gunes1234 boyle az bisey hissediyorum uzaninca oda gobelik deliğimin 2 parmak altinda balık kayar gibii 🤪