Doğum yapan anneler. Nasıl memnun kaldınız mı ? Hanği ilin hastanesin de doğum yaptınız ? Yardımcı olun benim gibi doğum yapacaklara ☺️

Ataly refakatçi olarak eş alıyorlar mı ? Birde tek kişilik mi odalar ?

?????????⁉️⁉️⁉️

Üste kalsın ⚠️❓❓❓❓

Minoo01 3. cüye hamişim ilki özelde ikincisi devlette oldu odalar genelde çift kişilik ve wc ler ortak koridorda ama ben özel oda ayarlamıştım wc si yoktu
      genel anlamda memnun kaldım sadece wc olayı sıkıntı idi ozaman kovid yoktu şimdi daha temizdir diye düşünüyorum 3. cüyüde devlette yapıcam 1 gece için özele okadar para veteceğime bebeğin ihtiyaçlarını alırım daha iyi😉

mndgl_2555 orası öyle ama, özelde oda tek kişilik ve wc si içinde. Covıd zamanı onu düşünüyorum. Devlette de öyleyse bende orda olayım diyorum. 🤔 şehir hastanesini düşünüyorum. Çok kalabalık ve yoğun kadın doğumu.

Minoo01 valla canım aliyolarmi bilmiyorum tam hiç sormadk bile annem yanimda olacagi için evet ben tek odalardaydm hep dogumda da normal yatağa gectigimdede

Minoo01 Çorum şehir hastanesinde yapacam muayeneye özele gidiyorum bir kaç kere devlete gittim kaydım olsun diye ama ikisindende memenunum doğum için özele okdar para vermek saçma geliyor bana

Minoo01 erbaada yasiyorum burdaki hastane cok büyük yeni yapildi ozel hastaneden farki yok odalar cok buyuk tek kisilik kanepede var tv dolap tuvaleti icinde 👍👍

Ataly bakalım randevu bulmak zor. Bula bilirsem gideceğim bir.

Merve_0109 ben hiç gitmedim daha. 🤦🏽‍♀️ 30 haftalık olcam bide 🤦🏽‍♀️ Geç kaldım galiba bu konuda.

Nurdanegehan bizim komşu oldu şehir hastanesin de 2 kişilik odada kaldı o. Ondan merak ettim. Covıd zamanı tek kalmak hem çok rahat oluyor hemde daha iyi.

Minoo01 yoo Acilden giriş yaptığın anda seni direk kadın doğum aciline yönlendiriyorlar orda Kontrol ediyorlar sıkıntı olmuyor ben zaten hep aciline gittim 35 haftalığım

Ataly Kontrollerinize de mi oraya gidiyordunuz ben detaylı ultrason için gideceğim ama kimseden bilgi alamadım

Merve_0109 nasıl yani acil ? Acilden ağrım var deyip mi hep gittiniz kontrole anlamadım. Ben randevu aldım bakalım. 🙄