gamzegurr Kızlar ya size sorum şu üçlü dörtlü lohusa setleri alınmalımı düğmeli pijamalardan alıcam ama malum insan ilk olunca özeniyo ama fiyatlarıda abiye fiyatı😂 nerdeyse
Handan_65 gamzegurr Valla bnde daha demin trendyoldan bakıyordum sonra kullanırım dıye 3 lu pijama setli olanlardan alacağım 300 tlyı gözden cıkartıcam galiba bide subat ayı soğuk olacak kadife takımlara bayıldım eğer bebeğin eksiklerini bitirirsem kendime alacağım ilk dogumum olacak dünya malı içimde kalmasın 🤣🤣🤣
BlueButterfly gamzegurr hastanede gecelik yeterli bence pijama çok fuzuli oldu ben pişman oldum acikcasi
_Tugba34 gamzegurr ben daha almadım bı eksigim o kaldı lohusa takımı almicam Waikiki den pijama takımı alcam alt üst doğumdan sonrada giyerim
Aysegul9371 gamzegurr ne gerek varya ben pijama takımı alcam. Hiç sevmem lohusa takımı hele şu dantelli flan olanlar hediye paketi gibiyiz 😀😀
Asyaayaz1 Ben normal elbise şeklinde almıştım doğumdan çıkınca çok rahat ettim sonra normal evden pijama takımı götürdüm onu giydim öylede eve geldim 😂
gamzegurr Handan_65 yaa benim doğumumda şubat ayında bende az önce baktım trendyoldan fikir alayım burdan dedim🙈 herşey aşırı pahalı ya
gamzegurr _Tugba34 bende pijama takımı alıcam ev için ama işte hastanede sabahlıklı falan daha iyi olur diye düşündüm ama çok pahalı geldi insan özeniyoda herşeye
Handan_65 gamzegurr Aa ozamn aynı ayda doguracaz inşallah Bende subatın ortası gıbı hayırlısıyla hersey çok pahalı ana yüreği önce kızcemın eşyalarını bitsinde kendime kalınca ayarlayacagım
Zlyhky gamzegurr önü düğmeli hiç güzel durmuyor karnımız şiş olunca düğmeler açılıyor bence alma ben gittim denedim hoş olmadı 3 lu ve ikili takım aldım 400₺ tuttu
gkg1029 Vala ben de çeyizim için almıştım evlenirken sabahlıklı beyaz renk iç pijaması filan da takım halinde hiç giymedim dantelli sabahlıpı filan lohusa seti gibi aynı o yüzden almıcam yeni bi de düğmeli pijama takımı aldım ekstra 😌
2melekannesi_ gamzegurr bence çok gerekli değil yani konforlu gelmiyor bana mesela çoğu dantelli incili falan bebeğe değdikçe rahatsız eder bence ya da en basitinde kanamamız süt akıntımız olcak sürekli kirlenecek zaten o mankenlerde durduğu gibi şıkır şıkır olamicak bizde 😅😂 bence en rahatı önü düğmeli pijamalar ya da önden fermuarlı eşofman takımları düz sade en güzeli
Mom54544 gamzegurr ben almadım hatta takımda almadım 😂 tek alt pijama aldım evde hamileliğin sonuna doğru t-shirt almıştım onları kombinledim rahatça töbe rahat edemezdim o lohusa takımının içinde bide şimdi giyemezdim en azından onları şimdide giyiyorum
Esmakorkmaz gamzegurr Tabiki gerekli değil yeterli kadar pijama götürün kafi. Ama heves ediyorum fotoğraf çekimim olsun bebeğimle doğum sonrası derseniz alın derim içinizde kalmasın en azından. Bir de o seti bebek görmesine gelen olursa da evde giyebilirsiniz sadece hastanede 1 kere giyeceğim diye düşünmeyin. Biraz da evde kullanabileceğiniz sabahlık tarzında da alırsınız evde de kullanırsınız.
gamzegurr Handan_65 ay aynı zamanda olucak heralde benimde şubatın ortası aynı bende sizin gibiyim önce oğlumunkikeri tamamladım şimdi kendime geçiyorum🙈
Spring02 Benim doğum şubatta inş💜 hastane sıcak ev sıcak ve Kars’ta olduğum halde ⛄️ güzel pamuklu takımlardan alcam
gamzegurr Spring02 yaa sizin Kars biraz soğuk olur ben Bursadayım yarın bakıcam bakalım nasıl takım almalıyım diye inşallah karar verebilirim