derindemir minikkmelek benim sağlık ocağımda kimsenin hiç bir sonucu düşmüyor.gidip almam gerekiyor hep🤷🏼♀️
11annebebek minikkmelek ben ne zaman sağlık ocağında sabahtan kan versem akşama doğru sonuçları e nabızdan görüyorum ama farklılık olabilir mi bilemem tabii
Umutduru minikkmelek sağlık ocağından barkod alıyorsunuz yani kan verdiğiniz tüpün üstunde yazan barkod tabi bizim burada öyle.LABİM diye bi sayfa var oraya o barkodtaki kodu yazip görebiliyrsunuz sonucu.E nabiza direk o gün düşmüyor ne yazik ki
Busrra Aile hekimliğindeki kanlar e nabiza düşmüyor dediler bana en son. Aile hekimliğine gidip almaniz gerekiyormuş. Başka bir sistemde oluyormuş kan sonuçlari
charlottececi derindemir ankarada barkod veriyolar baska sistemden gorebiliyorsunuz. Gittiginizde bir sorun muhtemelen bulunduğunuz sehirde de vardır boyle bir hizmet :)
minikkmelek Umutduru normalde evet verıyorlar ama bugun ıkı hemsıre arasında tartısma cıktı benım damarlatımda bıraz ınce kan alamadı canım yanıncada barkod numarasını almadan cıkmışım arayada haftasonu gırdı
Ayliz_123 Umutduru ben sordum labim artık eskisi gibi değil çalışmıyor dedi geçiştirdimi artık anlamadım
EdizEliz minikkmelek görülüyor ben ordan bakıyorum ama her yerin uygulaması farklı mı bilmiyorum cnm. Ertesi gün öğlen çıkıyor genelde
HavvaGuzey minikkmelek düşüyor ama çok geç barkod numarası varsa sağlık ocağının kendi sitesinden bakabilirsin
Fdnlkmn minikkmelek minikkmelek canım Google ye sağlık ocağı tahlil sonuçları de link var yaşadığın şehir aile hekimliği yazıyo onu tıkla isim ve tc giriyon gözüküyor.ben bilmiyordum aile hekimim söyledi