Didikom Selam kızlar adetimin 5.günü klomene başladım bitince 2. Günü gel dedi doktor bugün gittim 2 yumurta büyümüş ama biri 11 diğeri 13 mm di yeterli olmadığı için pazartesi gel bakalım dedi 🙄 sizler ilacın kaçıncı günü büyüme gördünüz ?
Cananyildiz Didikom 13 mm olan fena degl sanki canm büyür inşallah. Adet döngün kaç ve adetn kaçıncı günü gitmiştin
Rusnam Didikom Ben letu kullandım adetin 2 günü baslladim . 10 günü 11 ve bugün 14 günü 19 mm büyümüş kendiliğinden çatlamış inşallah pozitif sonuç alırız
Anne88 Didikom Gunde kaç defa kullandim canım benimde 3 yumurta büyümüştü biri çatlamış bende beklemedeyim inşallah güzel haberler alırız
Didikom Cananyildiz Adet döngüm belli değil canım pcos var bende :/ doktorda iyi pazartesi ölçüsü tam olur dedi ama
Didikom Rusnam benim 11. Günüm 13 olmuş demekki senin gibi 14. Gün tam büyüklüğü oluyor ki beni de 14. Gün çağırdı çatlamaz ise çatlatma iğnesi verecek
Didikom Anne88 günde 2 defa sabah akşam olarak 5 gün kullandım canım hayırlı güzel haber alırsın inşallah 🤲🏻