58selen58 sivlimglsh Merhabalar bende doğum sigortası yaptırmak istiyorum fakat bir türlü iletişim adresine ulaşamadk rica etsem bana numarayı atar msnz
sivlimglsh 58selen58 eğer sivastaysan sampo sigorta bayiisi yaz nete birini seç istersen ben direk şu sigorta demeyeyim ben arkadaşıma yaptırdım 3.060 TL verdim 8 taksite böldü
sivlimglsh Sevda555 Sivas sampo sigorta bayii yaz nete telefonları var zaten ararsan birini anlatıyor
58selen58 sivlimglsh evet sivastayım sizin yaptırdığınız yere yaptıramazmıyız yazıyorum birçok yer çıkıyor ama güvenebilirmiyim bilmiyorum
Sibelylmzz94 Merhaba bende İzmir medicana da doğum yapıcam Mayıs ayında doğum sigortası yaptırmıştım 4000 liraya 2 ay sonra da hamile kaldım detaylı ultrason dışında şuana kadar hiçbir şeye para ödemedik
Sibelylmzz94 sivlimglsh öyle bir şey yokmuş ben araştırdım 2 gün değil Sevda555 hayır doğum İçin ödeme yapmayacağım hastaneye
sivlimglsh 58selen58 Can Baran sigorta var bankalar caddesi 0346 221 21 83 teli istersen ara bi sor. Güven konusuna gelince zaten sigortayı yaptırıp Medicanada anlaşmalı kurumlar var kantinin orda oraya TC işe birlikte işletiyorsun
sivlimglsh 11mrv11 normal doğum sigortasız 5,000 epidural artı 750 TL 200 TL covid testi için ödeme istiyorlar
2_bebeli matmazel_1 doktorunuz kim.? Ve muayene ücreti ne kadar? Bende konyadayım.. İlk doğumum medova da oldu. Hiç memnun kalmadık maalesef
matmazel_1 2_bebeli Narin Hanıma gidiyorum muayene ücreti 250 lira anlaşma varsa eşinizin çalıştığı yerin falan 200 alıyorlar.