krBanuDzn Bebeğime kavuştum ♥️ Zor yorucu bi okadar da heycanlı bi hamileliğim oldu. Sonuç 37+6günlük iken kızıma kavuştum ☺️💁🏼♀️ Hiç sancım yokken azcık bi kanamam oldu ilçe devlet hastanesine gittik 1 santim acıklık var dediler hemen özel hastaneye gittiğimde doktorum doğum başlamış dedi hastanede 2 saatte tam acıklığa ulaştm sezaryen diye tuttrdum ama doktorum okadar iyi ve başarıydı ki normal doğum yaptım şükür 🙏 2500 gr bir kızım oldu hira ma kavuştum ilk ağlayışını ve hemen kucağıma veridiğinde kara kara gözleriyle bana bakışı tüm dünyaya bedel oldu 9 aydır zorlandığım ne varsa sildi 😢 artık yanımda bebeğim ♥️ Rabbim bütün annelerimize bebiğini sağlıkla sıhatle kucağına vermeyi nasip etsin 😘🙏☺️🤱🏼
Hgemr krBanuDzn Âmin🐣 Hayırlı,sağlıklı güzel seneleri olsun yavrunuzun. Böyle olumlu doğum hikâyeleri okumak iyi geliyor.İnsan zaman zaman sabredemiyor ama sabrın sonu selâmet 😊
Eliftuba krBanuDzn yaa ne güzel 2 saatte doğum maşallah . Hızlandırmak in bişey yapıldı mı ?? Güle güle büyütün bebişi bu arada
Alim krBanuDzn Amin inşallah Allah Anali Babalı büyütsün canım bizimde 9 gün var bela grim sancılarım var bizimde normal beyefendi ne zaman gelmek isterse gelicek inşallah
begumge krBanuDzn sancınız geldikten sonra ne kadar sürdü doğum? Bazıları 24 saat sancı çekmiş o beni korkutuyor
krBanuDzn Eliftuba teşekkürler yok sezaryen istiyorum diye ortalığı yıktım doktorum beni birazcık kandırdı oyaladı birden oldu iyiki normal doğum yapmışım 😊 darısı başınıza
krBanuDzn begumge aslında sabah uyandığımda az bi kan lekesi gördüm öğle hastaneye gittim açılma var doğum başlamış dediler çok çok az bi sancım vardı Sonra arttı doğum oldu buda iki saat sürdü korkutmayın kendinizi bana da şehir efsanesi anlattılardı hiç biri olmadı sizde kasmayın kendinizi
Betus93 krBanuDzn hamileliginiz nasil zorlukta gecti 🙁benimde zor geciyor. Uc ayim kaldi ama suan ölcem saniyorum
krBanuDzn begumge amin rabbim sizede kolay doğum versin her insanın özeliği farklı Bende panik bi insanım ama Allah yolunu buluyor ayrıca size dip not dua edin canım ♥️🙏😍😍
Hlyafsr22 krBanuDzn ay maşallah canım ya bizim nasıl olucak böyle pozitif şeyler okudukça bende hevesleniyorum ama Korkuyorum 😔
krBanuDzn Hlyafsr22 canım ya aynı bende senin gbi korkuyrm korkuyrm sezaryen istiyorum diyordum hop oluverdi sıkma kendini su akar yolunu bulur 🙏🙏😍. Rabbim bütün annelerimzin yardımcısı olsun♥️