Cananyildiz
Prosedür hastaneden hastaneye fark etmiyor SGK kuralı net. Bahsettigim değişen sey evrak işleri değişebilir istenen artı eksi belgeler değişebilir ben yunus Emre devlet Hastanesi’nde cikardim raporu. Rapor çıkarırken Türkiye de en ayrıntılı evrak vs isteyen zorlayan hastanenin Eskişehir Yunus Emre devlet hastanesi olduğu söylendi. Gideceğiniz hastaneyle birebir görüşün yokuşa sürecek bir şey yok diretin öyle yaparlarsa da. 2 hafta uğraşmaz 1 ay uğraşırsınız ama sonuçta çıkar fakat asilamalar eksik onları tamamlamak biraz zaman alir. Rapora gelince o da prosedür işi pko olarak çıkmasının sebebi eşimde görünen sorun olmadigi için kadın sebepli diye geçtiğinden rapora genel olarak öyle yazılır diye açıklama yapmışlardi.hatta şöyle soyliyim raporu düzenleyen hoca Ankara’daki hocayi arayip rapora son seklini vermişti bu yazılan tanı için.Eğer eşiniz de sperm sorunu ya da siz de yumurta rezerv azlığı var ise aşılama es geçiliyor. Değilse 2 aşılama şartı var (iğneli tedaviyle olacak)
(Ben aşılama oncesinde 6 kez klomen 1 kez femara kullanmıştım. Sonra 2 kez gonal f iğne ile aşılama oldum)
Naçizane tavsiyem süreç maddi manevi çok yıpratıcı yaşınız genç ise asilamalari tamamlayın derim. Sonrasında rapor çıkarır ister özel ister devlette denersiniz. Yokuşa sürerler diye çekinmeyin hiç başlayın devamı gelir inşallah. Kolaylıklar diliyorum