Ipekgulll Nurdanegehan ben de olacam inşAllah yarın Allah bağışlasın inşAllah benim bebeğimde sağlıklı olur sağlıkla gelir
Nurdanegehan Ipekgulll ben asi oldugumda hamile oldugumu bilmiyodum 2 3 haftalik hamileydim glba kaynanam bana dedu niye asi oldun kisir kalcan bilmem neler yok çocuk soyle olur boyle kalir ben kimseyi dinlemedim iyiki❤ ailem korona gecirdi ben cok sukur hic bsy olmadi yinede asi var diye tedbiri bırakmayın 9 ay hastanede geciyor ömrümüz belli olmaz👍👍
Ipekgulll Nurdanegehan aynen Takdir Allah’ın tedbiri izi alalım bana da dua edin sorunsuz geçer inşAllah sağlıkla doğar çocuklarımız
Ipekgulll Teusa Bende merak ediyorum iki üç hafta sonra tetanoz olmam lazım acaba kovit olursam bir şey olur mu ama sanmıyorum ya araya bir hafta girse ini bir şey olmaz
Civcivim000 Teusa @Ipekgulll ben 2 hafta diye duymuştum doktoruma sordum devletteki en azından 1 hafta geçsin dedi iki tetanoz arası 1 aymış ilk tetanoz aşımı oldum 2 hafta bekliycrm covid aşısı olcam 2 hafta sonra da 2.tetanoz olcak sonra 2.covid aşısı ortaladım o şekilde yapmayı planlıyorum
Selver07 Hamileliğin basında covid geçirdim aşı olmayayım dedim doktorum çok ısrar etti 2 gün önce 33+4 günlükken oldum 1 gün kolum ağrıdı başka olmadı inşallah ikinci dozda böyle geçer ama ihmal etmeyin çok çok zor o hastalık 🥺
busradbdk Ipekgulll herkes aşısını olsun bir yakınımı gebeyken kaybettik bebek erken doğumla doğdu anne öldü bende şuan hamileyim ilk dozumu ikk hafta da olmuşum farkında olmadan ikinci dozumu inşallah pazartesi olacağım ama asi olmanız covid olmanızdan çok daha iyidir
Duyguuusdt 36.haftamdayım. 2.doz biontech aşımı oldum 2 gün önce. Kol ağrısı oldu ve ertesi gün halsizlik. Başka bisey olmadı Allaha şükür bebişim de hareketli cok iyiyiz. Ateşim cıkar diye korkmustum ama olmadı.