Busra2013 Bebegimveben0811- kac haftalıksın ben mandalına yıyınce hareket edıo cıkolatada pek etmıo😂😂😂
Nazli_ayar Bebegimveben0811- Kac haftaliksiniz. Bu sorunuzun cevabı hayır. Benim oğlum her tatlı yediğimde hareketlenmiyo 😁 parmak uclarimla hafif hafif karnima pıt pıt yapıyorum. Biraz sonra hareketleniyo. Oturup bacaklarınızı uzatın yada uzanin yine hareketlenir.
gamzosgamzos Bebegimveben0811- hayır benim ilk gebeligimde sekerim vardı tatlı yemiyordum bebegimde çok hareketliydi
Gizemmmmira Bebegimveben0811- Valla kuzum benim bebek hiç yerinde durmuyor hatta belkide hiç uyumuyor bile diyebilirim her dakka gece gündüz sabah bile sürekli hareketli o yüzden ben genellikle hareket etsin diye değil artık yerinde dursun diye bazen kızıyorum bile ona gerçi anlıyorsa 😂😂 32+4 haftalığım bu Arada yani acayip hareketli uyurken bile uyandırıyor beni o kadar düşün yani 😂
Bebegimveben0811- kubraakbas ya siz bulmuşsunuz ne güzel ne sevdiğini ben kestiremiyorum bilmiorum 25 haftalık daha 🌸
Ouzc Bebegimveben0811- kesinlikle hayır. Detaylıya gittiğim uzman kızmıştı hatta bu duruma. Benimki Türk kahvesine ve cevize bayılıyor bence. Tatlı da öyle çok bi şey olmuyor.
Musabnannesi Bebegimveben0811- bir yerde okumuştum ayakları kendine çekip karnını gıdıklarsan su dalgalarından dolayı hareketlenir diye. Ben genelde öyle yapıyorum alttan yukarı yandan göbeğe doğru gıdıklayınca hemen harekete geçiyor MAŞALLAH ☺️