DerinMavii Nst zamanı bebegim uyuduğu için ebe karnımı çok fena gelip gelip salladı durdu şuan da aciyor birsey olmusmudr bebege? Çok endieselendim ben yavaş yavaş hareket ederken bildiğiniz balon gibi salladı sok oldum ilk defa başıma geldi😐
Saaki DerinMavii sizde onu sallasaydiniz yarın kontrole gidin mümkünse ebeyi şikayet edin .. yaptığı şey doğru olmuş olsa bile size bilgi verip yapması gerekiyor
Serpil-Harun21 DerinMavii bugün nsty girdim daha bizde bir buçuk saat uyuduğu için bekledik ama sallama bilmem ne hiçbirşey yapmadı o de yani sadece cihazı koyup bekledi koyup bekledi sabırla 😀
Busra2013 DerinMavii kalk yürü su ıc cıkolata fln ye ne bılım uywnsın hepsırenınde agzına bıtsne cakıver benım yerıme 😂bebısı orda rahatsız edıo anasını burda rahatsız edıo
Minikcivcivv DerinMavii sarmasına gerek yok dürtme ile uyanırdı ne değişik insanlar var ya çok sinir oldum
Volkitolki DerinMavii bizde kontrole gittiğimizde yüzünün üstüne plesanta gelmişti gözükmüyor karnımı salladı ama canım acımadı yüzü kapalıysa da yapar şiddetli yapmamaları lazım
Hilal-95 DerinMavii sallamak da ne bilim öksürtüyor normalde yada yemek ye gel diyolr beni bağlayan hemşire döndürüken kaldırırken bile beni çok yavas hareket ettiriyor
DerinMavii Umarım bebege bisey olmamıştır ya ben dolmuşla gidip gelirken hafif sallanmasindan korkuyorken o bana bisey demeden birden karnımı sarstı gerizekali
Guney16_Enes21 DerinMavii Benim başıma gelmedi ama arkadaşımın bebeği de uyuyormuş ebe karnını sallamış eşide görmüş bebek hareket etmiyor dediğinde eşide sallıyormuş ebede gördüğü gibi 🤭
Guney16_Enes21 DerinMavii Korkmayın bişey olmaz Allahın izniyle. Tehlikeye sokacak bi durum olsa kendini riske atıp öyle bişey yapmazdı ebe içiniz rahat olsun
Nemusto DerinMavii bişey olmaz korkmayın 😊 ben erken doğum riski atlattım doktorum muayenede karnıma bayagı bastırıyodu sallamayı geçtim😊 bu arada nst de bi kere benımde öyle oldu yan çevirdi yarım lt su içtim uyandı bide kendim pıtpıt vurdum
Nemusto DerinMavii anladım yaptıgı cok ani olmuş. Sadece bişey olmamıştır içinizi rahatlataym dedim benım doktorda sertleşme var mı diye baya bastırmstı. Bi kezde ebe sallamstı ama cok değil. Hareketlerini hissediyosanız bişey olmaz. Bidaha izin vermeyin söyleyin aynı kişiye denk gelirsede