Merve_0109 bir kac okudugum yorum uzerine yaziyorum, evet hersey cok pahallilasti dün aylik alisverisimizi yaptik ve sadece ana gereksimleri aldik 2kisi icin 650tl tuttu ve fiyatlari gorunce sinirlerim bozuldu. Ama sadece Turkiyede bu boyle degil covidden dolayi genel olarak dunya ekonomisi gida tekstil sektoru cokuste. Bide kuraklik vs var. Bunlar elbette bahane degil. Firsatci insanlarda var. B kac bayan arkadas euro dolar sahiplerinin rahat oldugunu soylemis ama inanin sadece goz boyama. O eurolari dolarlari biriktirebilmek icin insanlar 2 iste calisiuo Turkiyeye gelirkende borcla geliuolar bakmayin burda cok harciuo gorulduklerine geri donduklerinde ceremesini cekiyolar. 8senedir abd ydim annemin evliligi uzerine gttik turkiyeye 3 sefer geldik her geldigimizde borcla geldik ama insanlar bize $ agaci muamelesi yapti. Keza teyzem almanyada onada € agaci muamalesi yapiliyo. Abd deki maasim 2000$ gecmemistir hic cok vergi kesiuolar ailemle yasadigim icin bekarken o para yetiyodu dugun icin biriktirebildim ama tek basina bir insanin bile yetirebilecegi b para degil 2000$. Ordada kiralar 1200den kapi aciyo, diger giderleri siz ekleyin ustune. Tek kisi olsan bile gecinmek icin 2.bi ise mahkumsun… Rabbim zalime firsat vermesin hayirli rizikla riiziklandirsin bizleri amin