blueberyy00 Merve_0109 😂😂 ha şöyle son model telefonlarımizın klavyesinden bide ekonomiyi mi begenmeyecez çok ayıp çok 😂😂
Merve_0109 Fasulyeninannesi1 Beni ve kızımı bide kocamı bir çuvala koyup götüre bilirmisin sesimiz çıkmaz 🤣😁
blueberyy00 Merve_0109 ay tövbe kedimi yaşlı amcalar gibi hissettim ekonomi dedikce cebinizdeki telefonları çıkarın diyen 😂😂😂😂😂
Selin12- Merve_0109 şuan 60nyil öncesinden kötü durumdayız ozamanlar hiç değilse tarım hayvancılık filan yapılıyordu şimdi herseyi yurt dışından ithal ediyoruz uçak fabrikamız varmış şimdi hep disq bağlıyız ben 60 yıl öncesinde yaşamak isterdim
Fasulyeninannesi1 Merve_0109 sirada 30 milyon tr vatandasi var gitmeyi bekleyen luffen sira aliniz xjdbudjd
Elif_1327 Merve_0109 o kadar şahane ki anlatamm kuzum yıllarca beklediğimiz bebeklerimzn malzemelerini eksiksiz alalım diyorz ama birni alsak biri kalıyor cünkü fiyatlara yaklşılmıyor
Merve_0109 Elif_1327 aynen elime aldığım gibi fırlatıyorum nerde ucuz birşey bulsam orada buluyorum kendimi bütçe sınırlı çünkü 🤦
momsturk Merve_0109 yakında zaten tüm ülke sağlıklı yaşama mecburi geçiş yapacak. ekmek pahalı yağ pahalı
Elif_1327 Merve_0109 walla aynn öyle cnm nereye kadr gidecek böyle kız doguma millet ceyrek bile gtremeyeck hale geldi 🤣🤣🤣🤣
Merve_0109 Fasulyeninannesi1 nereye müracaat etmemiz laxim keza bu ülkede bir mezarım bile olmayacak yoksa 😅🤣
Asyaveannesi36 Merve_0109 olmayan bir şeyi nasıl bulalım ki 🤦🏻♀️ Ama bunlar çok iyi günler hergeçen gün daha da kötüye gidiyor Allah olmayana yardım etsin, çok şükür bizim var da alıyoruz yapıyoruz çabalıyoruz ya olmayan
Merve_0109 Asyaveannesi36 aynen öyle bizden daha kötü durumda olan insanlar var ne diyim bilmiyorumki Allah yardımcımız olsun , 🤷