Merve_0109 Delicesareti bencede daha demin bir röportaj izledim almanydan gelmişler ceplerinde Euro Türkiye çok güzel diyorlar tabi benimde 1000 Eurom olsa bende harika bulurum ekonomiyi
Sedefavc Berbat bu ülkede insan gibi yaşayacağımiz birşey kalmadı neye el atsak el yakıyo. Verilen ücretler evi idare etmiyor. Ki diğer özel gereksinimlere fırsat kalmıyo. Bu şekilde umarım tek biz düşünmüyoruz dur..
Merve_0109 Deletedmom_33 asgarî ücrete bir zam yapcakaklar 500 kere toplandılar ama kendi maslarina gelince iki dkda belirliyorlar böyle adaletin
Saaki alparslanannesii1661 ağzımızın dişimizin içinde yiyecek birşey alırken 40 defa düşünüyoruz daha ne olsun 😂
Deletedmom93428 alparslanannesii1661 ya hayır ya gerçekten bunu da söylemiş olamazlar🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Deletedmom4548454 Merve_0109 türkiye yabancılar için yaşanılacak bir yer malesef bize cehennem cennet olan ülkem😒
Aycaaa571 Merve_0109 keşke tek yağ olsa bebeğe takim alim desem 50 liradan aşağıya yok pişik kremi mustela diyorlar geçen bir fiyatını sordum şok oldum 60 lira göğüs kremi 110 lira
momsturk Merve_0109 yakında zaten tüm ülke sağlıklı yaşama mecburi geçiş yapacak. ekmek pahalı yağ pahalı
mutluaile11 Deletedmom4548454 yok canım yabancılar içinde kötü artık. Ben Türk olmasam gelmem. Bu yaz geldik eşimle etraf Arap Suriyelil afkan dolu. Medeniyet 0. Turist falan da gelmez artık o kadar