kadifemsii elaweannesi kızım 16 aylık 13 kg 18-24 ay aldım seneye giysin diye değil ama bir tık bol olsun ki içine de istediğim gibi giydiririm diye düşündüm ama mont tam oldu yani içine bi hırka giydiremem kızımı darlar
elaweannesi kadifemsii e sende giydirme zaten içi polarlı canım olsun öyle giyer işte benim olur o zaman 18-24 ay aldım bir daha ki kışa kızım daha bu ocakta doğacak rahat olur bence dimi 😂😂
kadifemsii Cokistersengelerbence şuan ben uygulamaya girdiğimde %80 indirim görmüyorum %50 indirim var. Benim alışveriş yaptığım zaman %80 indirim vardı ve ürünler 10 TL 20 TL 40 TL falandı
kadifemsii Dln-23 sadece bir mont almıştım ben onuda paylaştım canım bikaç yorum yukarı bakar mısın orada var
prensannesi1903 Cokistersengelerbence en ustte yesil takimin yaninda 3 limit yazan yere tikla. Alabilecegin indirimli fiyatli urunler o sayfada. Ama sadece 3 tane ekleyebiliyorsun.
cigdemkorkmaz prensannesi1903 ben de merak ettim indirsem mi ya😅 aliexpres gibi bir uygulama mı sipariş kaç haftada geldi
kadifemsii elaweannesi çokta güzel olur sizinki neyseki benimde 2. Bebeğim kız artık oda nasiplenir 😀😀
elaweannesi kadifemsii e öyleyse daha sıkıntı ne ikiside giyer bende hep yorumlara bakıp aldım biliyon mu orda bi kıza geniş tatlı durmuştu bende peluş ya aldığım ondan dedim dökümlü olsada sırıtmaz küçük durmasında neyseki doğru almışım gibi😂
kadifemsii elaweannesi aynen küçük olmadığı sürece kötü durmuyor dökümlü salaş daha çok yakışıyor bebişlere
Burcuburcum Benimde bugün geldi.gercekten çok güzel çok kaliteli. Ama malesef indirim kampanyasi bitti galiba. Teşekkürler @elaweannesi
prensannesi1903 cigdemkorkmaz ben siparis vermedim canim ama ali expressten daha kaliteli sanirim😅suana kadar alan herkes memnun gibi gozukuyor
Ocak2022 Benimde geldi bugün peluş kaban almıştım 32 TL’ye 😍 bayıldım valla bende, buradaki arkadaşlardan duymuştum çok teşekkürler 😋😋