Zynp44 Kızlar ikili taramaya girdim sonuç salı günü çıkacak 4lüye de gireceğim zamanı gelince ama 3lü için sizce gerek varmı? Yani kesin gir diyen ?
Zub34 Zynp44 ikili test de risk çıkmazsa gerek yok direk detaylıya giriyolar eger risk çıkarsa dörtlü yaptırıyolar ben ikili test yaptıramamıştım dörtlü yaptırdım direk bide detaylıya gircem
Saelif Zynp44 ikili tarama yaptim ama 3luye doktorum gerek duymadi gerek duysada girmezdim girmeyi dusunmuyorm sadece renkli ulturasyona girecegim insallah
SemaElif Zynp44 ikili Kötü çıkarsa gir istersen diyorlar ikili tarama testi kötü çıkıp üçlü iyi çıkabiliyor doğruluk payı pek yok
Selin12- Zynp44 eğer ikili testtiniz de sorun çıkarsa o zaman sizi 3 lu ve 4lu teste yonlendiriyorlar onun haricinde ayrıntılı ultrason da kan tahlili vermuyorsunuz ama diğerlerinde kan tahlili de veriyorsunuz
Zub34 Zynp44 yok detaylı dedikleri tüm herşeyine bakıyolar parmaklarını sayıyolar vs oda 20. Haftalarda yapılıyo
Saelif SemaElif ben yaptirma taraftali degilim sonucda cocukda bise olsa aldiricakmiyim hayir niye yaptirip strese gireyim kafasindayim ama eger sorun cikip aldiracaksam yaptiririm
SemaElif Saelif eğer aldırmayacaksan gerek yok ben aldırmayacaktım zaten yanılma payı fazla diye 3 lüyüde yaptırdım ikili kötü çıktı üçlü temiz