Belirlenmedi Kızlar bugün normalde kalp atışlarını dinleyemeyeceği gittik falan kesede bebek görmedi doktor farklı bir özel hastanesine gittim orda da 5 haftalık gördü bu durumu böyle yaşayan oldu mu acaba .?
Zynp44 Belirlenmedi geç yumurtlamadır bende de 4 gün geç sorun olmaz 2 haftadan fazla olanda oluyor korkma biraz bekle bir daha git doktora zaten onlarda söyler kalbi duyunca geç döllenme diye
Seherdmrkl Belirlenmedi evet canım ben de dün 5+4 oldum artık kalp atışı da kese de görülür die gittim ama sadece kese görüldü doktor dört haftaliksin iki hafta sonra tekrar gel kalp atışını duymak için dedi 🤷♀️
Gulsumelif Belirlenmedi benimde o şekilde oldu normalde son adet tarihim 27 haziran ama doktor 12 temmuz olarak güncellendi bundan sonra gittiğim yere 12 temmuz dersin dedi
Zynp44 Belirlenmedi normal 6. Hafta gördüler bende de 5 te sadece kese vardı bebek yoktu 6 da gittim bebek vardı kalbini 8. Haftada duyduk korkma hiç stres yapma bana kalırsa acele etme 2 hafta sonra özele git baktır
Bgz_2105 Ben de 9 haftalık olarak hesaplayarak gittim 6 haftalık cıktı ultrasonda doktorum en son 28 Nisan olan adet tarıhımı 19 mayıs olarak degıstırdı şu an 19 mayısla tam uyumlu adetime yakın kalmışım
Bgz_2105 Belirlenmedi 6 haftalık gıttıgım de bebek vardı kalp atısı yoktu bır hafta sonra alttan baktı kalp atısı vardı şu an 24 haftalık
Zynp44 Belirlenmedi geç döllenme ya senin tuttuğun haftayla uyuşmadığı için haftaya gittiğinde bebeği görürsün 💚
Nghnnnn Geç döllenme oluyor korkma bir iki hafta sonra tekrar git doktora daha çok küçük zaten benimde bebeğimi 1hafta geç kabul ediyor hekimler hepte o haftayla uyumlu çıktı şimdi 37+4 haftalığız
Tutiliko Benimde bebeğim son adet tarihime göre 10 haftalık olması gerekiyor . Ultrasonda 2 hafta geç geliyor . Doktor geç döllenme dedi
Gulsumelif Belirlenmedi ben 2 hastane ye gittim birinde 5 hafta 3 günlük dedi pazartesi kürtaj a gel dedi ertesi gün başka hastaneye gittim alttan bakıldı bebeğim görüldü 6 haftalık dendi progestan iğne serum kullandım belki sizinde öyledir