H21E-21 Migrenim tuttu ama hamileyim diye ilaç almaktan çekiniyorum bu durumu yaşayan varmi yardımcı olabilirmi
deletedmom27371 H21E-21 paroldan başka çare yok kuzum benim 1 haftadır ağrıyor benim de migrenim var ilk zamanlar parol işe yarıyordu şimdi hiç bir fayda etmiyor
Snnx H21E-21 ay canım dün bende çok kötüydüm parol bile Fayda etmedi kafamı kesseler hayır demezdim yani 😂 çok şükür bugün geçti biraz
SgeceC H21E-21 parol alin.. Evde viks,nane yağı gibi mentollu herhangi birsey varsa masaj yaparak sürün o bolgeye uyuşsun yani. Ensenizede bir beze sararak buz koyup yarım saat karanlikta gozlerinizi kapatın uzanin en azindan göz acabilecek hale gelirsiniz
dakpinar- H21E-21 geçen hafta 19 saat geçmedi 2 kere serum verdiler Parol içtim yine fayda etmedi sonra bezi soğuk su ile ıslatıp ıslatıp alnıma koydum öyle öyle azaldı gözüm patlayacaktı yani ne illet bir şey 🥺 allahım şifa versin inşallah 🥺
H21E-21 dakpinar- dünden beri bole kafamı koparmak istiyorum varya artık sinir geldi yani geçmedi gecmiyo
Buletkrts H21E-21 kaynar suya iki yemek kaşığı nane ve limon koyup üzerinizi kapatıp içinize çekebilirsiniz rahatlatıyo ben artık her migrende onu yapıyorum doktorum önermişti bana da yada şakaklara ve boyna buz terapisi demişti oda rahatlatıyor 😍