Aden1adel Kahverengi lekenmeyle başlayan durumum kırmızı kanamaya dondu. 9 haftalık gebeyim doktoruma 2 saat önde gittim usg ile baktığında kalp atışını duyduk. Endişelenme dedi ama kanama şeklinde olmaya başladı ne yapacağımı bilmiyorum 😞😞
bebekgeliyoo Aden1adel bende 13 haftalık hamileyim, seninle aynı durumdayız. İlaçları kullanıp dua etmekten başka yapacak bişeyimiz yok, yatacaksın dinleneceksin dua edeceksin Allah yardımcımız olsun umarım sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize
mmerveender Aden1adel bende 11 hafta 5 günlük düşük riskim var kanamam olmuştu bebek sağlıklı tek sebebi benim salaklığım hergün ev süpür sil yoruldum bişey olmaz diye 14 haftaya kadar haftada bir iğne vuruncam kalçadan
Aden1adel Yanı dusuk mu yapacağım yoksa bunlar normal mi bilmiyorum ve gerçekten kötü şeyler düşünmekten kendimi alamıyorum
Aden1adel Aleynaa06 Doktor usg ile inceledi. Kalp atışı gayet iyi bi sıkıntı görünmüyor dedi sadece. Başka hiçbir şey söylemedi bende sormayı o anki ruh halimle aklıma bile getirmedim