Mustafamoms Kızlar 34 haftayim bebeğin kafası 36 vücudu 32 hafta çıkıyor kilosu 2 kg sizde durumlar ne doktorunuz ne diyor
liveyourlife Mustafamoms benim bebeğim de iki hafta geriden geliyor. Şimdi 36 haftalığız ama ölçümleri 34 çıkıyor. Damarımda çentik var o yüzden diyor doktor
denizkaradeniz Mustafamoms benimde geri yaa buhun gittim bende kontrole 34+5haftalık hamileyim 1900 kilosu canim cok sıkıldı
HavvaGuzey Mustafamoms bence gelişim geriliği yok canım büyük oğlum da böyleydi 32 haftada 2020 gramdi 3250 doğdu 39+4 de. 6 aylık olduğunda 4 kilo doğan yasitlarindan büyüktü 😁 yani canını sıkma doğunca da çok güzel buyuyorlar
Sedefavc Canım kilosu 2hafta geri veya önde olabilir bu normal karşılanıyor gelişim geriliği denemez buna. Herkesin bebeği 4000kilo doğacak diyr bir şey yok zamanın da dogduktan sonra 2500alti olmadıktan sonra korkma
Serpil-Harun21 38haftamda doğumun var 35haftamfayım bebeğim iki kilo üçyüz gram doktor ne çok ne az dedi tam haftası 2400olması gerekiyor birebir dedi
denizkaradeniz Mustafamoms aynen yaaa canim acaip sıkkın benim de bebek odaklı besleniyorum almiyo kilo
liveyourlife Mustafamoms hareketlerini düzenli takip edin. Günde en az 15 hareket saymanız lazım. Doktorum bana öyle söyledi. Zaten haftalık kontrollere gidiyorsunuzdur artık. Büyüdüğü kadar büyüyecek içerde sonrası kısmet artık dışarsa büyütecez🤷♀️
HavvaGuzey Mustafamoms uyumlu dediler o zaman hatta iri doğabilir dediler hep haftasıyla uyumlu gitti son 3 hafta 1 hafta geriden geldi ama bence bunlar önemli değil buyuk bir gerilik olmadığı sürece çünkü tam döllenme gününü bilmiyoruz zaten son adet tarihine göre bütün hesaplar
Mustafamoms denizkaradeniz aynen süt kaşar yumurta tiskine tiskine yiyorum ama yok her hastaneye gülerek gidip ağlayarak çıkıyorum sağ salim kucağıma alsaydim başka hicbirsey istemiyorum