Nurrrtkn42 Kızlar ya 9 haftalık hamileyim içim yanıyor buz yedim dondurma yedim soğuk duş aldım fayda etmiyor ne yapabilirim başka daha önce başına gelen var mı ve ne yaptınız
AdenEva Nurrrtkn42 ay benim de böyle soğuk soğuk ferah bişiler yiyip içesim geliyo öyle bişi mi yoksa mide yanması gibi mi sizin
Melos12 Nurrrtkn42 oğlumda full iç yanması çektim hiç bişey yaramadı ne yaptıysam ve bundada başladı iç yanmam 🤦♀️🤦♀️
mmerveender Nurrrtkn42 bende 11 haftam bitiyor deli gibi su içiyorum sanki hiç içmemiş gibi içim yanıyor
Nurrrtkn42 AdenEva soğuk soğuk bi şeyler yemek istiyorum buz bile yedim ama nafile hala ateş basıyor ilk defa böyle oldum ne yapacağımı da bilmiyorum
AdenEva Nurrrtkn42 ay bende öyleyim buzlu ev yapımı limonata içiyorum. Hazır olanlar şekerli olduğundan daha da yakıyor içimi. Bi de soğuk buz gibi salatalık
SuperrMomm mmerveender Bende 11. Haftam bitmek üzere gün geçtikçe sudan iyice tiksiniyorum :)) hiç içemiyorum var mı önerinizzz
SuperrMomm mmerveender Kola, market meyvesuları bunları Normalde de tüketmem ama günde sade maden suyu içiyorum ayran içiyorum onlar da su yerine geçer mi bilmiyorum 🥺
Aozgek Bende günde 1 bardak içiyodurum toplam 😢🤦🏻♀️ Sudan çok tiksiniyorum okadar su içmek istiyorumki içemiyorum