Tgbpoyraz Bebegim000 şuanda uyuşturmayla falan yatıp kestirecek bi çocuk asla değil anestezi alması lazım bilemiyorum kafamda sürekli
Bebegim000 Elfelf475 ya bende görüştüm bi kaç doktorla hepside yenidoğan sünnetini tavsiye etti ama bilemedim şimdi 🤷♀️
Elfelf475 Bebegim000 doğum yapmadan önce öyle düşünüyordum ama sorduğum hastanedeki doktorlara güvendim açıkçası ben 6 aylıkken düşünüyorum ya da yürümeye başlayınca
Bebegim000 BlueButterfly hissetmiyor diye yaptıralım diyor eşim ama zaten 40ı çıkana bakar beklenir sanırım
dilara_cinar99 Bebegim000 Valla ben hemen istiyordum ama devlet hastanesi 6 aylıktan önce yapmıyor özel hastanede de çok pahalı mecbur 6 aylıkken yaptircam 🤷🏻♀️
Bebegim000 dilara_cinar99 aaa devlet yapıyor şehir hastanelerinde istanbulda siz hangi şehirdesiniz acaba
Bebegim000 Ayku6138 aynen canım bende o şekil düşünüyorum doğumda falan inşallah bi sorun çıkmazsa yenidoğan sünneti olacak
Yektasmom Bizim Aralık’ta doğacak kısmetse, yaza doğru Mayıs gibi düşünüyorum sünneti iyice de yeni doğanken yaptırmayalım dedik nolur nolmaz
Yasemin_in68 Bebegim000 zor oluyo canım haliyle Çişini yaparken yanıyo çok ağlıyo Zorlanırsın Benim doktorum önermedi hemen 40 ı çıksın daha iyi dedi Ben 3 aylıkken yaptırdım ama pipisi yamuk duruyo Keşke yaptırmasaydım da dedim yA
Bebegim000 Yasemin_in68 aaa belli bir süre hissetmiyormuş ama çocuk doktorumuz öyle dedi ve iyileşme süresi çok hızlıymış başka bi sebeple ağlıyor olabilir
Bebegim000 Nefes34 resim çekinme büyüyüncede yapılır o sıkıntı değil ama yenidoğan bebekler hissetmiyormuş belli bir süre doktorumuz söyledi,büyüyünce travma açısından istemiyorum bende
Nefes34 Bebegim000 yok cnm ne travması olicak anı diye anlatıyor lar herkese işte daha iyi bence :) eşim bile anlatıyor yani hatirlamakda güzel birsy aslinda siz blirsiniz
Tuba_1996 Bebegim000 ikizlerimi 35 günlükken sünnet ettirdim hiç bir sorun yaşamadım çabukta iyileşti sadece idrarını yaptığında ilk günü ağladılar 5 günde de hiçbirsry kalmadı
Busraksu Bebegim000 Merhaba şuan oğlum 6 aylık ve ben sünnetini 13 günlükken yaptırdım gerçekten çok büyük rahatlık bebekler ilk 40 gün acı hissetmezlermiş 🙏 şuan yine hamileyim eğer buda erkek olursa kendim toparlandım zaman yine 10 gün içerisinde yaptırırım 🙏😍
Baharozdemir Bebegim000 arkadsim dr en erken ne zmn diyorsa yaptirabildigin kadar erken yaptır. Ben yaptirmdm yok düğün yapcam yok mevlit olucam diye derken hicbirini yapamadan koca oğlan oldu da 7 yaşında yaptırdım 🙈🙈Allahım nasip ederse bu oğluma erkenden yaptircam. İyileşme süreci etkilenmesi hepsi küçükken iyi
Bebegim000 Baharozdemir aynen öyle canım ilkinde baya geç kalmışsın 😂 ama ikincisi artık yenidoğan olur