Kumru_ Bebegim000 Oğlum iki yaşında henüz yaptırmadik ama ikinci oğlumu bekliyorum 34+4 haftadayiz. Doğduğunda ilk üç ay içerisinde ikisini birlikte sünnet ettiricem inşallah ☺️
2505 Bebegim000 oğlumu doğduktan 1 hafta sonra yaptırdık perşembe doğmuştu bir sonraki perşembe sünnet oldu ne o bildi nede ben sanki sünnetli doğmuş gibi geliyor 😂 şimdi yeniden hamileyim yine oğlum olursa sağlığımızda bir problem olmadığı sürece yine hiç düşünmeden 1. Haftası yaptırırım
Bebegim000 Busramnida anladım canım 3 aylıkken hissediyormu acaba ne kadar erken o kadar iyi dedi çocuk doktoruna danışmıştım
Busramnida Bebegim000 Hayır 1 haftada normal hayatımıza döndük hatta o kadar bile sürmedi çok şükür 🤗
Bebegim000 GoncaClk aynı düşüncedeyim canım minicik olcaklar ama iyi yanı hiç hissetmiyor diyorlar bende kararsızım bakalım
Bebegim000 duygu_ozgenc aynı şekilde düşünüyorum canım ama kararsızım çok küçük oluyorlar bide benim ilk gebeliğim tecrübesizlik var baş edebilir miyim diye ama çabuk iyileşiyor diyorlar
duygu_ozgenc Bebegim000 cabuk iyilesiyor ama senin alisma surecin bebegin alisma sureci bence 40 ciktiktan sonra yaptirabilirsin birbirinize alismis olursun
Bebegim000 pusatmom35 evet sanırım bebekken en iyisi hem kendini bilmeden psikolojik bi travmasıda olmaz
Bebegim000 BuseArac çok güzel hemen iyileşmesi bende öyle olursa hemen yaptırmak istiyorum da çokta küçük olacak kararsızım
BuseArac Bebegim000 büyük olunca acıyacak korkusu ile idrar tutuyorlar yapmıyorlar. Ama bebek olunca öyle bir problem olmuyor. Bez bağlı olduğu için pantolona sürtme yada eliyle oynama gibi bir sorun da olmuyor
Bebegim000 Gokyuzum1 bendede o korku var minicik hasta falan olur mu diye ama 2-3 güne iyileşiyor diyorlar bilmiyorum kararsız kaldım
Htc7212 Bebegim000 benim bebeğim 7 günlük 3saat önce sünnet ettirdik inşallah kolaylığını bizde görürüz.annem yanımda o yardımcı olacak bir sıkıntısı olursa
Merve-2323 Bebegim000 iki oğlumdada 5 yaşına gelene kadar bekledim ama bu oğlum da 40 çıkmadan yaptırmak istiyorum bezin için de hemen iyileşiyor ikinci günü yaptırmayın bence bebek size alışsın siz ona alışın iyileşin sonra derim aceleye ne gerek var ki
Bebegim000 Merve-2323 hiç hissetmiyormuş ilk bir ay içinde bide çabuk toparlıyor diyorlar bende kararsızım
Bebegim000 Deletedmom_33 çok mantıklı canım bende travma açısından erken yapılmasını istiyorum 10 gün içerisinde hem 2-3 güne iyileşiyormuş
Bebegim000 -Ozge- gaz sancısını hiç duymadım ama şekil bozukluğunu bende duydum ama doktor olmuyor dedi bende bilemiyorum o yüzden, tek kesin olan yenidoğanlar hissetmiyor ve 2-3 gün gibi kısa sürede iyileşiyorlarmış
Bebegim000 Dogaaaa 40ı çıkınca yaptırmışsınız ne güzel evet bende duyduğum kadarıyla bi kaç güne iyileşiyormuş yenidoğan oldugu için
Bebegim000 kutlaym evet 6 aydan sonra hislerini ve acıyı tamamen hissediyormuş bebek bende öyle duydum ilk 3 ay yada dediğiniz gibi hastaneden çıkmadan yaptıracağım
Bebegim000 Merve171214 aslında benim doktorumda o şekilde önerdi ama ilk gebeliğim oldugu için endişe ettim bakımı vs zaten acemi olacağım inşallah çabucak toplar kendini
Merve171214 Bebegim000 Hiç hissetmiyorlar içiniz rahat olsun çok kolay oluyor inanın bende endişeliydim ilk hamileliğim ama çevremde bizzat şahit olunca içim şuan çok rahat 😊
HavvaGuzey Bebegim000 ben ilk oğlumu 4 aylık yaptırdım daha dönmeye baslamamisti çok kolay oldu gerçekten ilk çişini yaparken ağladı bir daha hissetmedi bile. Doktor da demişti bezli bebeğin ki çok kolay iyileşir diye şimdi 2. Oğlumu bekliyorum onu da 3 ay civarı yaptırmayı düşünüyorum
Bebegim000 Htc7212 ya hayırlı olsun inşallah çabucak atlatır🙏 Anneniz büyük destek benimde doğumda annemler olacak o yüzden yaptırmak istiyorum