[silindi] Uygulamayı indirdim ama burada yazdığı kadar uygun fiyatlara gelmedi. Bu işim bilmediğimiz bir kısmı mı var acaba ? Bilen aydınlatabilir mi :)
elaweannesi [silindi] naptın canım aldın mı bak duwarıma war aldıklarım çekip attım az önce gelince 10 parçaya sadece 2 ayrı telefondan benle eşimden aldım diye 150₺ tek ödedim umarım almamışsınfır sana anlatayım istedim yüksek fiyata alma
Aag06 Hauir canim patpat ayıkmıs ooo happy momcular kazandirdi bizi fiyatlari degistirin sistemi guncelleyin demis degismis 😀eee bilirsin biz biseyi meshur edince kiymete geliyorlar 😀😂😂
[silindi] Aag06 ahah hadi ya kaç gündür patpat postları görüyorum ama ilgimi çekmiyordu yeni baktım valla geç kalmışım tüh :( ama yine de alıcam çünkü kargo bedava ve yine de uygun şeyler var
Aag06 [silindi] 🤷🏻♀️🤷🏻♀️ dene bakalim sende ben gorup ellemeden almayi sevmedigim icin bi baktim biseyde bulamadim guzel ondan vazgectim😂
Ceysii01 elaweannesi şuan kaldirmislar sizin aldiniz zamandaki indirimleri herkes öyle yazmis 🤣 uyanmislar
elaweannesi Ceysii01 gerçekten mi inanmıyorum belki düşürmüşler dahada biz alırken 5 parçaydı sonra 3 düştü dediler şimdi bir olmuş demek bu ara indireceğim ama anlarım belki sen yapamıyorsun o da olabilir
Elfvli Evet sadece 3 parça ürüne indirim veriyor. İndirimli olarak doğru düzgün birsey de kalmamış zaten 🤷♀️ bende burada denk gelip baktım.