raziye2709 Kizlar size bi sorum olacak şifonyere bebeğin zibinlarini ufak tefek şeylerini koyacam çekmece duzenleyici almak istiyorum m ve s bedenler var kullanan varmi hangisi daha uygun olur.Foto atacam simdi
Edibeda raziye2709 bende aldım zıbınları atletleri koymak için çok güzel oldu ama s küçüktür benimki m tam oldu biraz daha küçük olsa sığmazdı sanırım s olanlar eldiven şapka çorap için iki adet m aldım biri atletler biri de kollu zıbınlar için
aysnrsvs raziye2709 bimden almistim bu tarz m daha kullanışlı olur çorap eldiven için büyük gelebilir ben kızımın atlet boxerlarini utuleyip koyuyorum çıtçıtlı bady vs koyulur minicikler zaten bebislerinki😉
Sude-96 raziye2709 hiç bilmiyorum Ben şifon yerimi İkeadan aldım oradaki personele sorarak yine İkeadan içine düzenleyici aldım, açıklama kısmında yazar heralde
pamukkizimm Geçen BİM’den indirimden almıştım pişman oldum açıkçası normal katlayıp yerleştirmek daha pratik geldi bana düzenleyicilere koymak oyalayıcı bir de ütüsü bozuluyor kıyafetlerin. Keşke almasaydım diyorum ama siz bilirsiniz tabi 😊
Mnkfslyem raziye2709 kesinlikle alın ben s. M. L bedenlerini aldım aldıktan sonra okadar işime yaradı okadar yer açıldı ve toparladı ki 2 şer 3er tekrar aldım düzen seviyorsanız kesinlikle alın s m l alırsanız çekmece içinde ayarlama yaparsınız çok kolay ölçülerine takılmayın bence zaten başka seçenek yok ben küçük çekmecelere yan yana s ve L koydum mesela geniş olana 4 tane L yan yana koydum M beden olanların yanına da alt açma koydum çekmece de çok düzenli duruyor. Fiyatları da gayet uygun