Evet sonunda ben de dogurdum hep doğum hikayelerini okurdum bilinçlenmek adına o yüzden ben de yaşadıklarımı yazmak istedim sıcağı sıcağına. 27 ekim 8.49 da kızımı kucağıma aldım. Anestezi ameliyat her şey güzel geçti hiç heycanlanmadim ameliyathaneye telefonumu götürmüştüm fotoğraflar için bekleme odasidnayken geri verdiler eşimi görüntülü aradım hatta 😂 ben kimseyi korkutmak için soylemiyorum ama keşke hazırlıklı olsaydim dedim psikolojik olarak diye düşündüm ameliyat ağrıları gerçekten acı verici ama dayanılmaz değil ağrı kesici de yapılınca çok sorun kalmiyor. Zaten ben ilk 3 gün zorlandım 4. Gün her şeyi kendim yapmaya başladım bebek bakımından tutun ev işlerine kadar sonrasında olan ağrılar çok hafif oldu. Annelik duygusu zaten bambaşka bir heyecan tarifi yok 🥰
Sonda spinal yapıldıktan sonra takıldı. İğne öyle çok fazla.agrili değil. Sütum hemen geldi çok şükür meme ucum ilk 4 gün çok acidi dişimi sıkarak emzirdim bana bir tek avent göğüs kalkanı fayda etti
Kremler doğal şeyler hiç bir işe yaramadı az daha mastit olucaktim ateşim çıkmaya başlayınca sagdik sütü sorma ılık duş aldım ateşim dusmeue başladı. Başka merak ettiğiniz şeyler varsa onları da cevaplayabilirim ☺️