Mervisogretmen Canım sepete birkaç ürün eklendiğimde kargo ücretsiz olmadı benim, bir ürün için geçerliydi bende kargo ücretsiz olması, birkaç ürünü nasıl kargo ücretsiz yaptınız acaba
Mervisogretmen Cokistersengelerbence Bende ücretsizdi kargo ama tek ürün için geçerli idi, yeni üyelik açmıştım öyle yararlandım, aldım bugün ürünüm geldi çok güzel
Cokistersengelerbence https://www.hizliresim.com/344edxa Kızlar indirimli yazan miktarı mı ödüyoruz yoksa yüksek olanı mı? Ben yapamadım bir türlü
iremcannn1907 Cokistersengelerbence canım sen indirimli ürünlerden seçmemişsin. Her ürün indirimli değildi
iremcannn1907 adsmom aynısını aldım canım ben bayıldım buna ❤️😂 benimki gelmedi ama henüz kuzenimin hesabından almıştım 😂
Seross10 iremcannn1907 evet onu sonradan idrak ettim. tek seferlik bir indirim dimi o. Peki diyelim seçtik ürünleri alıcaz nasıl bir yol izlemeliyiz ekstra ücret vs ödememek için bilgi vermeniz mümkün mü karambole alıp ek ücret ödemeyeyim kapıda. Bir de kalıplar ufak mı. Mesela 3-6 ay almak istesem 6-9 falan mı almalıyım ufak mı olur 3 6
iremcannn1907 Seross10 canım ürün seçtikten sonra ödeme kısmında dikkat et kargo çıkıyor mu yada indirimden yararlandın mı diye. Eğer herşey tamam ise kartla ödemeyi yapabilirsin adres falan yazıyorsun normal sipariş gbi yani. Orda çıkan ücret harici hiçbir ücret ödemiyorsun. Bazı arkadaşlar vergi falan diyordu ama kapıda benden hiçbir ücret talep edilmedi. Bazı arkadaşlar da kalıp için küçük geldi demiş ama benim aldıklarım bana büyük gbi geldi sanki. Yani 3-6 ay çorap almıştım mesela o 1 yaş için gbi
Zynpxx iremcannn1907 bende kendimden verdim siparişleri deneme amaçlı çok güzel çıktı ürünler bugün eşimden de vermek istedim yeni kayıt ama fiyatlar uygun değildi benimkiler kadar indirim mi bitti acaba