mathildaa busra_akkose trendyolfan aldim satıcısı esti sanirim. Hatta çekmece organizer vs vs bi sürü şey aldjm cokta guzel geldiler
OzgeCevik busra_akkose bavul içi düzenleyici aldım trendyoldan 19 tl https://ty.gl/q7ufknbrv6 rengi farklı geldi mavi gözüküyordu gri çizgili göndermişler
busra_akkose OzgeCevik bunu bende gördüm ama fiyatı baya uygun olduğu için bi güvenemedim size iyi geldiyse bende bi bakayım
CansuDefne07 busra_akkose ben bunlardan aldım Trendyol dan çok iyi oldu üzerine yazdım bide içindekileri. Kullanmadığım olursa da temiz bı şekilde eve getirmiş olcam yani.
Lavantakokusu busra_akkose marketlerde hep var görüyorum kilitli poşet derseniz zaten gösterirler hemen büyük boyunu alınca sığıyor bebek ürünleri minicikler zaten. Üzerine de hemşireye verilecek falan yazacağım ben doğumdwyken eşim veya annem hemşireye verirler veya aradıkları şeyleri bulurlar hemen
busra_akkose Lavantakokusu çooookkk teşekkür ederim size kilitli poşette alayım bavul içi düzenleyicide alayım 😃
Dunyabebek Lavantakokusu hemşireye battaniye gecelik falan verilmiyor mu kilitli poşet icind nasıl sigdirdiniz
Kumsalsmom busra_akkose marketten alırım veya internetten nerde uygunsa diye düşünüyorum eşyaları ayırıp üzerine de etiketle yazmayı düşünüyorum bence organizeler çok kullanışlı değil
Buseylul Duzenleyicilerin icindekilerde ayri ayri posetledim buz dolabi posetine koydum takim olarak ayri ayri😅 Kullanmadiklarimi temiz sekilde eve getiricem