Hazalll8 Kızım 2 yasında en basından beri cok seçwn bir cocuktu asla suly yemek yada corba yemiyor hatta akla gelen hiçbir şey yemiyor artık çaresiz kaldım ben gibi olan anneler varsa tavsiyw almak isterim
gamzosgamzos Hazalll8 22 ay 16 gunluk kızım var oda ayni ozellikle asla yumurta peynir yediremiyorum yani kahvalti yapmiyor 😔
Miros Hazalll8 valla bazıları kizicaktir belki bana ama benim kizim da corba sevmiyordu malesef istemeyerek cizgi film acarak içiriyorum ona dalinca direk iciyor koca bir kase bitiriyor
erdem_agah Hazalll8 benim oglumda iki yaşına kadar öyleydi. Makarna köfte corba ve oilav dışında birsey yemiyodu. Sonra tabiki canıma tak etti 😁 dedim yavrum bugün yemeğimiz bu yemezsen maalesef baska birsey yok. şuan yemediği sey nadir. Üç yaşına girecek. Yemeye bayilmiyo hala ama herseyi yiyo. Birde sevmedigi seyleri zorlamiyorum. Şuan tüm yemekleri denedi en azindan neyi sevip sevmedigi biliyorum. Ona göre hareket ediyorum.
Sumeyyeee Hazalll8 çocuklar yemek yemeyip atıştırma yapınca doyuyorlar Eline atıştırmalık vermeyip deneyin acıkmasını bekliyin
erdem_agah gamzosgamzos peyniri yemiyorsa kaşar deneyebirsiniz ya da mozzarella bazi çocuklar bunları daha çok seviyo. Yumurtayi da benim oglum basta hic yemezdi sonra yumurta yi hasladim sadece beyazini denettim oyle oyle alıştı.
Hazalll8 Miros ilk başalrda bende öyle yapıyordım ama 1 yasından sonra yemedi ki kızılacak birşey görmüyorum hiçbir anne coxugu alıssın istemez ama çaresizlikten her yol mübah geliyor
Papatyam__ Miros aynen öyle ınsan mecbur kalınca her yolu denıyo. O kızcak olanların cocugu lop lop yıyodur bacım benım de ıkı yaşında kızım var cocuk ek gıdaya başladığından berı yemek yememeye yemın etmıs gibi
Hazalll8 erdem_agah ne güze benim kızım asla yemez saydıklarınızı aç gezer aç yatar yeri gelince maşallah 🙂
erdem_agah Hazalll8 benim oğlumda oyleydi emin olun. Aşırı zorladi beni çok üzülürdüm. Ama bir süre sonra onu yemek zorunda olduğunu anladı. Elbetyette inatlasti aç kaldı ama bir sure sonra yelkenleri suya indirdi 😁
gamzosgamzos erdem_agah ahhh canım denedim o sekildede peynirde farklı turler denedim yumurtayıda haslama omlet menemen ne denediysem yemiyor inatcı kızım 🤦♀️
Zeyno2016 Bemimkilerde yumurta yemiyodu sonra yumurtayı kaynatıb doğrayıb onların seveceyi bişey yaptım ayı falan eğlenceli bişeylerle yedirdim bide kan azlığı olan çocuklarda yemek yemiyolar bi doktora görünseler iyi olur 😘
Aylin2011 Hazalll8 benimde ilk kızımda aynı sorunu yaşadım makarna harici hiçbişey yemiyordu doktora danıştım aç bırak sevmediği şeyleri yap tek çeşit yemek yap öğle ve akşam öğünde onu koy yemezse zorlama acıkınca mecbur yiyecek dedi ama karnı aç diye süt veya sevdiği şeyden sakın verme dedi çok şükür şimdi 7 yaşında hiç yemek seçmez. Ayrıca anaokulu öğretmeniyim evde yemek seçen çocukların çoğu okula gelince sorun çözülüyor sürü psikolojisi devreye giriyor herkes yiyince yemeyen çocukta yemeye başlıyor
Deletedmom16362 Abur cubur veriyorsanız birakin. Benim kızım 2.5 yaşında o da aynı. Sebze yemeği nedir bilmez daha. Pilav,corba,sarma baska bir sey yok.
Hilal1907 Hazalll8 bende ayni durumdayimm acaba duzelir mi merak ediyorum. Vicdan azabi cekiyorum kendim de yiyemiyorum 31 haftalik hamileyim 🥺
Hazalll8 Hilal1907 hiç azap çekme sakın bende hamileyken hep stres yapıyprsum yememesini ama iki gündir bakıyorum aç kalamsı gerekiypr gerçekten biras as az yrmrye basladı sende yeki bebişin gelişsin 🙂🙂