Sevgi36 Arkadaşlar Hacettepe de doğum yapanlar sezeryan memnun kaldınız mı ameliyat ve sonrası için ?😍
Sevgi93_ Sevgi36 pazartesi eğer açılma olursa olmazsa salı ama normal doğum şimdilik ☺️ Doktorum Murat Gültekin hoca
Ceylin680 Sevgi36 benim arkadaşım 2yil önce orda sezaryen oldu.memnundu doktorlar söz verilen saatte giriyor birde bebeği babaya gösteriyor demişti .ama Ozaman pandemi yoktu.suan bilemem
Isilmlkongn Sevgi36 Allah kolaylık versin inşallah bizlere kolayca atlatalım sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı🥰
Muhmom Sevgi36 Sağlıkla alın kucağınıza öncelikle. Deneyimlerinizi bizimle de paylaşırsanız çok sevinirim
Acemianne9 yaseminc acaba Murat Gültekin ücretli mi ücretliyse ücreti ne kadar bilgi verebilir misiniz
_edaercin yaseminc hayrılısıyka doğumunuz gerçekleşmiştir umarım bende murat hocaya gitmeyi düşünüyorum muayane ücretleri ne kadar acaba
Cansurts Ceylin680 Orada perinatoloji ye gidiyorum doğumdan çıkarınca hemşire gözümüzün önünde çıkarıp bekleyen yakınlarına gösterdiler bi 10 sn falan sonra direk odaya çıkarıyorlar canım