Merhaba bugün bir hemşire hastaneye götüreceklerim arasında emzik ve biberon getirmememi kullanırsam bebeğimin memeyi kabul etmemeye başlayacağını söyledi. Sağdığın sütü biberon yerine kaşık yardımıyla icirmen gerekir dedi. Hastahane çantasına koymaniza gerek yok dedi. Siz neler düşünüyorsunuz?
Emzik & Biberon yasak
patilibalik evet doğru söylüyor enjektör de koyabilirsin
patilibalik kesinlikle doğru ben avent anne gogusune yakın biberon kullanmama ragmen kızım red yaptı ve donduremedim ustelik ilk 2 ay red yapmadı sonra basladı biberondan olduguna eminim 22 ay 16 gunluk hala avent hariç biberon kabul etmiyor 🤦♀️
patilibalik Ben emzik de kullanıyorum biberonda sütüm az olduğu için mama takviyesi yapıyoruz haliyle ama hangi biberonu alırsanız alın bebekler bir süre sonra malesef meme reddi yapıyor önce emzirmek lazım sonra mama en azından bu süre biraz daha uzuyor
gamzosgamzos teşekkür ederim cevaplarınız için. Bende aldım emzik biberonda avent genelde hastahane çantalarında oluyor diye
Biberonu bılmıyrm ama bızım hastanedekı ebe emzık koymamı söyledı emme refleksi güçlensin diye. Ama bn bıberonda koycam. Olurda meme ucum olmaz bebek tutamazsa bıberonla verıcem bıberona alıssın . Kaşık olanları bn sevmıyrm😂
Poyrazin_annesi benimde kafam karıştı emzik refleksi kuvvetlendiriyor mu yoksa meme reddi mi oluyor. Benim bildiğim bebek emzikle büyür.
patilibalik
Valla kımın bebegını gorduysem hem meme emıyo hemde emzık emıyo . Bnce emzık bı sorun yapmıyo. Bıberonu bılmıyrm ama ben bıberona alışsın ıstyrm cok rahat bence😂
patilibalik kaşık bıberonlar var. Bir arastırın istersenız onu kullanırsınız belkı ya da sorun kaşık bıberon alsam her koşula karşı dıye :)
twinsmommmm evet bakacağım teşekkür ederim
patilibalik evet bende katılıyorum. Yani emzik kolaylık diyorlar ama meme reddi çok büyük bi zorluk aşması da çok zor. O yüzden kullanılmaması daha iyi. Emme refleksi de emdikçe de gelişir zaten emzik bebeğin emme isteğini anneyle bağ kurma isteğini karşılıyor emzik emerken anneyi emiyor gibi zannediyor ve bu da ileride sorunlara yol açıyor