Kiki-riki Kötü anne falan değilsiniz bunu çıkarın aklınızdan,ben de sizin gibi oldum hatta daha beter belki de oğlumu görmek istemiyordum,emerken çıkardığı sesler sinirimi bozuyordu,gelip alsalar hiç düşünmeden verebilecek gibi hissediyordum sonra ben nasıl böyle hissederim diye bi de ağlıyordum ama ne oldu hepsi ama hepsi geçti lütfen sadece şunu bilin GEÇİYOR.Aksam olacak ta hava kararacak diye ödüm parlıyordu hava kararınca dünya başıma yikiliyordu daha sayamadığım neler neler,hepsi mazi oldu oğlum lise 2 ye gidiyor ve iyi ki diyorum❤Şimdi 15 haftalık hamileyim nasipse kucağıma alacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum.Belki aynı şeyleri yasayacam tekrar ama korkmuyorum geçeceğini biliyorum cunku🙃Siz de kendinizi suclamayi bırakın bu hormonlarla alakali,sizin kendi düşünceleriniz duygularınız değil hiç biri,zaman tanıyın vücudunuza hersey yerli yerine otursun hormonlarınız bi düzene girsin hersey çok güzel olacak emin olun❤Sevgiyle kucaklıyorum sizi❤yalnız değilsiniz unutmayin olur mu💞