Minikbirkalp Hiç beklemediğim bir anda ikinciye hamile olduğumu öğrendim çok mutluyum 🤗🤗🤗 Kazaya kurban gitmiş olsamda çok sevindim 😍
Elif_p Minikbirkalp Çok sevindim ben de hamileyim senin gibi arayı uzatmadan ikinci istiyoruz bakalım gözün korktu mu peki iki bebek için oğlun kolay büyüyor mu
Merve_0109 Minikbirkalp iyi bari bebiş doğana kadar 2 yaşında olur birlikte buyurler buda kız olsa nede hoş olur sağlıkla gelsin inşallah ❤️
Minikbirkalp Merve_0109 Evet öyle oluyor cnm inşallah gönlümüzden geçen bir kızımız olması rabbim nasıl nasip ederse artk bekleyip görücez çok teşekkür ederim 🥰🌼
Minikbirkalp Elif_p çok teşekkür ederim hayırlısıyla ilkini bı doğur ikinciyi bu müddet düşünmüyor insan 🤭🤭
Elif_p Zeyzey97 😅😅yaş olunca beklemeyelim dedik ya 35 yaşındayım ikinciyi düşününce fazla bekleme şansım yok genç olsam beklerdim de ya tekde kalacağız ya da hemen
Elif_p Minikbirkalp bakalım işte hep duam kızımın kolay bir bebek olması gözümün korkmaması 🙏ama diyorum ya yıllarca düşünecek vaktim kalmadı malesef ya hemen ya da tek çocukla kalacağım 😔bakalım Her şeyin en hayırlısını Rabbim bilir o yazmıştır zaten 🤲