HappyMom 👉 Kötü Doğum Deneyimlerini Anlatan İnsanlar! 👉 ‘Hııı, Başka İsim Yok Muydu?’ 👉 ‘Olsun Bir Sonraki Erkek Olur!’ 👉 ‘Burnun Şişmiş, Kilo Mu Aldın?’ 👉 ‘Her Şeyin En İyisini Ben Bilirim’ciler! Detaylar linkte! https://www.mutluanneleriz.com/2021/02/23/hamileliginiz-boyunca-uzak-durmaniz-gereken-insan-tipleri/ Sizin etrafınızda da moral bükücüler var mı?🤭
gozde3592 HappyMom olsun bir sonraki erkek olur nasıl bi cümle ya kız da çoçuk bide bunu söyleyenler kadın o zaman anaları niye doğurmuş onları cahillik hat safhada🤣🤣tövbe yarabbi
Ebru18 HappyMom Bir de “Bunlar daha iyi günlerin” diyen enerji emici tipler var. Onları görünce kaçın. 🏃♀️🏃♀️
Teadora HappyMom biz zatwn bu ismi beğenmemiştik ( yarım agız devamı gelir ) ay zaten annesi babası sizsiniz canım tabi siz karar verirsiniz …
Gzm23 HappyMom sonraki erkek olur ne demek yaa saçmalık ötesi bunu söyleyenler cahil insandır açık ve net
Aysegul354 gozde3592 bizim aile de tam tersi oğlum olcak keşke kız olsaymis diyen çok oldu 🙄 çok üzülüyordum ama önemsemiyorum artık
Sevgi123_ gozde3592 bebeğimin cinsiyetinin kız olduğunu öğrenen bir teyze olsun kızım bidahaki erkek olur demişti 😂 çılgın tipler
gozde3592 Aysegul354 kız erkek farketmez sağlıkla gelsinlerde ama bi komşum var yeni erkek bebeği oldu ne saman görsem erkek bebek çok değerlidir diyor🤣🤣benim kızım olacak bigün kocam dayanamadı sen değersizmisin dedi onla görüşmemi istemiyor🤣🤣değişik tipler çok sağlıklı gelsinlerde kızmış erkekmiş farketmez canımız oluyorlar zaten ❤️
Ozlemdiril Aysegul354 aynısı banada oldu ilkim oglan herkes senin kızın olcak insallah erkek degildir diyen oldu o kdar gıcık kaptımki insalah kızım olmaz oglum olur dedim ki ben kızı çok severim ama kaynanam bile oglun var kzıın olsun dıyıp durdu suan kıza hamileyim ama kursagımda bıraktılar erkek olsa evlat degilmi sevilmeyecekmi torun olmayacakmı deyip duruyorum
SuperrMomm Ebru18 Benim çevremde de var bunlardan Malesef :) Zor günlerimin geleceğini biliyorum hazır hissetmesem korunurdum zaten diyorum :) Bozuyorum önüme geleni napim
incimercan Ebru18 kendileri çocuk yaparlar, tatlı anlarını anlatırlar. Ama ‘çocuk yapmadan önce iyi düşün, kendine hiç vaktin kalmıyor, çok zor büyütmek….’ bla bla akıl verirler sana ://
Nurdanegehan Teadora esimle karar verdik kimseye sormadim bile guzel mi diye vubku biz begendik😅😅😅👍👍👍
nehir9897 Teadora off can evimden vurdun beni 46 gunluk kızımın adini koyfuk kimligini cikarmadan kaynanam kalkti annrligini kullandı oglunun ona olan duskunlugunu kullandi beni ezdi kendi ismini koydurtu hayir yani oğlu istrseydi zaten koyardı onun adini senin demenimi bekler dimi esimin aklina bile gelmemiş annesi dddikten sonta sahi ya ben nasil dusunemedim dedi gül gibi ismi bıraktı (Nehir ada) yi birakti giti Nehir Ruya koydu cok üzgünüm bu konuda oglumdada aynidini yapmışlardı offffff
Ebru18 SuperrMomm Aynen yani, neden olumsuz konuşup can sıkıyorlar anlamıyorum. Benim de eşimin bir arkadaşı vardı, sürekli olumsuz enerji veriyordu direk görüşmeyi kestim. 😁
July Ayyy bazilari sunu yap dogunca sunu et diye akil veriyo bi cenelerini kapatiyorum artik hii oyle mi yapican demeye basladilar yok anasi sensin sen yapicaksin dicegim geliyo sonra zor tutuyorum kendimi valla kufur edicem deli oluyorum gercekten mal mal insanlar yaa
Teadora Nurdanegehan bizde sormadık zaten sormak hıc huyum degıldır😂😂😂 söyledhımız zaman aldıgımız tepkı buydu 😂😂
ZZeynepP1903 Özellikle isim konusunda karısıyolar ya ayar oluyorum. Ay o nasıl ısım yeeeaaaaa baska bişe bulamadınız mı tıpleri 😡
Minou ZZeynepP1903 offf doğumuma az kaldı isim belrledk eşimle , ama kimseye söylemedik soran olumca doğunca öğrenirsiniz diyoruz ama emnki öğrendklernde bu isim ne başka isim bulamadınz mı diyecek akrabadan sürüsüne bereket 😂😂🤦🏻♀️
Syda01 ZZeynepP1903 suan en cok yasadigim sıkınti isim konusu 31+2 haftalık olduk hala isime karar vermedim
flowerfly Geçen sene doğum yapıp 10 cocuk doğurup büyütmüş gibi sizin yapacaklarınızı eleştiren ama dönüp kendine baksa çocuk yetiştirmede bir sürü yanlışı olan insanlardan da kaçmak gerekiyor…
Mervikooo HappyMom Uyuyabildigin kadar uyu yakinda uykular haram olacak! *Ayy cok sismissin anacim simdiden boyleysen.. Bunlar iyi gunlerin canim seninbi dogsun o zaman gor! Normal dogum yapmiycaksan ne diye bu ise giristin. Gibi gibi uzaar gider.. Gulup geciyorum artik Uzak duralim hamile kardeslerim enerji vampirlerinden.. 😌
Gul-42 Oglum oldu neden kız dgl dedıler bıde sureklı kotu dogum olumsuz bebek cocuk dogum seylrrı sonra akıl sır ermeyen batıl ınanclar sonra sureklı akıl verıolar şunu ye bunu ye dıye boş boş ozellıkle kaynanam gorumcem annem bu konuda hıc susmadılar