Ecemk66 Göz yakmayan yeni doğan şampuan İçin hangisini önerirsiniz yada aldığınız bebek bakım ürünleri nelerdir
BMelek Ecemk66 ben denemedim ams kuzenim hepsini yuzunu gozlerini acarak yikamis☺️ Nivea, johnsons baby ve mustela dedi. Iceriklini bilmiyorum ama kimyasal var mi bakmadim
Deletedmom16362 Ya bu mustelelar çok pahali değil mi? Sırf mühendisinoglu icerigi temiz diye paylaştığı ürünlere nasıl zam geldi. Temiz olanlar ucuz olup,içeriği iyi olmayanlar pahali olsa keşke de sağlığı herkes düşünse.
Beyzan Deletedmom16362 Ben Mustels kullanmıyorum Ama şöyle bir şey söyleyeyim ithal olan şeyler haliyle pahalı must ile da yabancı marka olduğu için dolar kuru arttıkça haliyle onun fiyatları da arttı. Fransız markası Mustela da
Poyrazin_annesi Ben unı baby aldm içerigı guzel dıye . Mustela bana cok pahalı geldı ve bazıları göz yaktıgını soylemıs. Bıde ekstradan dalin aldm 🥰 çoğumuz dalinle büyüdük sonucta
OOzge25 Ecemk66 merhaba mustela aldım bende. Bildiğim kadarıyla doktorlar da mustela öneriyor. Mustela sonrasında belki incia için de bi şans vermeyi düşünüyorum
muallimehanimmom5 Ecemk66 çevremde bilgisine güvendiğim kişiler mustela önerdi uzun süre e bebek mağazasında çalışan bir tanıdığıma da danıştım oda mustela önerdi bende tüm setini aldım en azından ilk 2-3 ay vücudu aşırı hassas oluyor kimyasala ne kadar az maruz bıraksak o kadar iyi illa bunda da kimyasal vardır ama ne kadar az olursa o kadar iyi Allah nasip ederse 3 ay dan sonra daha uygun fiyatlı olanları kullanmayı düşünüyorum