Damla6606 Kızlar demir eksikligi için doktor ilaç verdi sabahları 2 tane aç karnına almam gerekiyo ama aldıktan sonra kusuyorum ve aksama kadar çarpıntım oluyo ayaga kalkamıyorum 😣 demir eksikligini ilaç hariç nasıl geçirebiliriz
Merve12 Damla6606 bendede aynisi oluyordu tardyferon, sabah ac iki tane cok kotu kusuyordum, simdi oglen bir aksam bir aliyorum yemek sonrasi birsey olmuyor
MerveMustafaKaraku Damla6606 canım tok karna iç. Aç içildiğinde genelde herkese yapıyo aynı sıkıntıyı doktorum tok iç demişti
Damla6606 Aleynaozkayaa canım yurtdısındayım burda takıyolar mı hiç bi bilgim yok iki kez ilaç degiştirdiler ikiside aynı etkiyi yaptı içemiyorum
Aleynaozkayaa Damla6606 bi sor doktoruna bakalım. Bende kan ilacımı kullanamıyodum aşırı kabızlık yapıyodu şimdi serum taktırıyorum
Damla6606 Aleynaozkayaa serum daha iyi aslında keske taksalar 😐 sıkıntısız eylül ayı gelsede bi dogsaydı bebişler stres oldum vallahi zaman gecmiyo
Damla6606 Merve12 banada aynı ilacı verdi canım ama içemiyorum senin içtin gibi mi denesem bide şaştım kaldım yha 😐
Damla6606 MerveMustafaKaraku bide o şekilde deniycem bakalım 😐 ilk ay ki kusmalardan o kadar bıkmıştım ki smdi ilacı içmeye korkuyorum kuscam diye
MerveMustafaKaraku Damla6606 demir ilacını kusunca daha kötü oluyo tadı çok kötü zaten geri gelince daha kötü oluyo. Bi dene canım bakalım faydasını görürsün umarım
Damla6606 MerveMustafaKaraku evet igrenc bi tadı var cıkarınca aksama kadar agzımın tadını bulamıyorum