Umudayolculuk36 Merhaba güzel anneler 33.haftam ayaklarım ve bacaklarım aşırı şişti üstüne basamıyorum ama ellerm normal yüzümde burnumda olduğunu söylüyorlar sizin kaçıncı haftada başladı normal mi😟🙈
Burcu_akbb Umudayolculuk36 2. Kızımda 5. Ayda başladı ödemim iki dk ayakda durmakla yürümekle Şişiyordum el ayak Ellerimde ödemden dolayı sinir sıkışması olmştu şuanda oğluma hamileyim 24. Haftdayım yine başladı Ama yüzümde hiç şişlik olmadı
M_agayeva Umudayolculuk36 25+5 haftayiz ayaq el ve burnum şişti oglumda da aynen erken haftada baslamisdi
Cilekliruyam Umudayolculuk36 o haftalarda basladı ben ellerim acıyana kadar anlamadım 35 haftada söyledim doktoruma tuzu kes dedi. Şuan ehrşeyi tuzsuz yiyorum. Tuzu direk kes yemeğe bile koyma. Ben sadece yemeğe tuz koyduğum halde çok ödem oldu. Normalde tuzlu şeyler tüketmedim ama bünyem müsaitmiş demekki. İlk gebelik tabi tecrübesizim zor oldu şimdi ellerim ayaklarım çok acıyo bilseydim yemeklerede tuz koymadan yerdim
Volkitolki Umudayolculuk36 hayır normal zaten benim oğlumda 26.haftam da başladı Ödem korkulacak bişey değil gebelikte çok görülüyor tuz ve baharatlı ürünleri az tüketin
rengarenkduduv 27 haftalığım henüz başlamadı umarım da çok geç başlar. Ama yediklerime ve tuza çok dikkat ediyorum.
Sude-96 Umudayolculuk36 Ben de 33 deyim hiç bir şey yok Allaha şükür çok aşırı fazlaysa doktora söylemekte fayda var