Halimeege Kızlar nasıl gidiyor. Zaman yaklaşıyor herşeyin hazirmi ben daha hiç çanta felan hazirlamadim bu hafta sonu inşallah artık tekmeler acıtıyor özellikle sol tarafında maç yapiyo resmen kaburgalarima batıyor çok kasılıyor
Elif05_ Halimeege bende 31+5 alışveriş bitti ama hiç bişey hazır değil erken. Aramızda 1 hafta var beni 32 de neler bekliyor zira bu 31 haftayı hiç sevmedim bebeğim hareketli ama alt karin ağrısı oldu
Samyeli008 Halimeege Kasığınıza bir ağrı giriyor mu sizin de böyle adet ağrısı gibi. Benim ara ara oluyor yarım saat ya da bir saate geçiyor. Kasılma mı nedir anlayamadım
Ysa Hayırla kucağınıza alın yavrunuzu ben daha cinsiyeti bile öğrenemedim pazartesi artık hayırlısı ile gösterirse Ondan sonra yapacağım ona göre alışverişi
Ysa Sibelnecdet 32+3 deyim iki kere gittim görmek için bacak arkasındaydı görünmüyordu sonrada randevularıma gidemedim tr deydim
Halimeege Elif05_ o bende 2b3 haftadır oluyor ve doktorum yat dinlen bol bol dedi 2 tane daha çocuğum var dinleme bildiğim kadar dinleniyorum temizlik bile yapmiycam maalesef
Elif05_ Halimeege pazartesi günü kontrolüm var gitcem bakalım ne diyecek ben dinlenmeye özen gösteriyorum tekim zaten evde
Ysa Halimeege Tr de gittim daha önce onların sabit hastası olmadığım için ilgisiz ve alakasızdılar cinsiyet için bir ay sonra gel dedi halbuki isterse söylerlerde
Halimeege Samyeli008 Evet hatta doktorum hem alttan hem üstten muane etti nst ye soktu hiç bir şey çıkmadı yat ve dinlen ayakdandurma dedi fitil felan verdi şimdi iyiyim çok şükür kasıklarımda oluyordu adım atamıyorum