EdizEliz Ya kızlar uygulamaya her girişimde önüme ansızın gelen reklamlar korkutuyor vallahi. Hele gece yatağa girip uyumadan sessizce bi uygulamaya bakayım derken bangır bangır reklam sesii😄 Az daha azaltsalar keşke çok abartı reklam çıkıyor vallahi
erdem_agah EdizEliz ben reklam çıktığı anda uygulamayi kapatıyorum sonra tekrar giriyorum reklamsiz başlıyor 😁😁 artik asla beklemiyorum reklamin bitmesini
EdizEliz Algorab eşim telefonu odaya sokma diyor gizlice uygulamaya gireyim az sohbet edeyim diyorum bakıyorum bammm reklamm.. gelde gizli gir😁
Algorab EdizEliz Yaa benim elimden düşmüyor canım sıkılıyor telefon olmayınca..Oda ne demek yataga kadar sokuom telefonu😅😅
NaimeYilmaz Telefonun medya sesi açık olunca sesli çıkar tüm platformlar için geçerlidir. Fakat reklam çıktığında video sesini bir kere kapatırsanız bir daha sesli açılmıyor💜
yigitege_annesi NaimeYilmaz 2 3 gündür kullanıcı adımı değiştirmek için uğraşiyroum size msj atıyroum görüyrosn herkeşsn kullanıcı adını değiştiiryorsunuz benım ki hala aynı gördüğünüz halde değiştirmiyorsunuz yardımcı olmuyorsunuz