Busra_civelek Ayıma giricem hala bebegi severken seslenebilcegim bi isim bulamadık. Eşimin eski sevgilisi akrabası şuan ve hayalleri olan emir ayaz kpymus cocuguna. İkinciside kuzey. Bu yüzden emir ayaz kuzey rüzgar poyraz dısında bana yardımcı olun 🤲 fikir verin pls !
Mrv1007 Busra_civelek valla canım Kuranda geçmiyor da ben oğlum olsaydı Umut Deniz koyacaktım adını 🌸 Genelde daha güzel anlamlı olarak koyulan isimler hep klasik olarak duyduğumuz Furkan, Ömer Asaf falan. Yeğenim var Ömer Taha ismi fikir olsun sana da
Minikincim Busra_civelek Allah kısmet ederse siraç olacak ikinci oğlumun ismi anlamı peygamber ışığı nuru demek ilk oğlumun ismi Osman oda Hz osmandan geliyor peygamber efendimizin damadı
Ozgrwili Bizim cinsiyet belli degil ama erkek olursa akin kesin 😁buyuk oglum 2.5 yasinda rafadan akın hastasida kardesimin adi akın diye tutturdu sanirim kiz olursada hale diyecek 😁😁😁
Gamze1351 Eymeen kuranda geçiyor Yusuf Osman Yuşa Ömer Hamza Taha bunlardan birini koyabilirsiniz hayırlısı ile alın kucağınıza ins
Cinarinannesiiiii Busra_civelek Ben çınar ensar koyucam ensar ismi çok hoş geliyor kulağa hem fazlada yok cevremde
Busra_civelek Aycaaa571 ismail yusuf muhammed hrpside var bizde doguluyuz da bizimki biraz geniş aile 😋
portakalcicegii Busra_civelek bir araştırın isterseniz. Çok fazla bilinmiyor. Bende akrabamızda duymuştum ☺️
HaticeBerkayBalat3103 @Busra_civelek benimde Allah’ın izniyle oğlum olucak canım 8 aylıgım Muhammed Uras koyduk adını 🙏☺️