ozgese-s yeniyor mu hamilelikte internetten baktım yenir diyor ama emin olamadım yardımcı olur musunuz ?
Mrv1007 ozgese-s yenir tabi gayet sağlıklı ama fazla kaçırmamak lazım tahıl olduğu için karbonhidrat kategorisine giriyor 🥲
Nur06sena ozgese-s valla ben çok yedim. Muz, çilek, fındık, badem, ceviz, süt, yulaf, fıstık ezmesi, Kakao 😋 ben 7 kilo verdim ama bebiş bu yüzden etkilenmedi hep kilo almaya devam etti.
ozgese-s Nur06sena saydıklarınızı bende çok yiyorum öğlen bir anda acıkıyorum hep sağlıksız şeylere elim gidiyor dedim bari yulaf yoğurt yiyim 😂😂😂
Nur06sena Tgbpoyraz Evet hamileyken. 3 ay mide bulantısından içtiğim suyu kustuğum zamanlar oldu. Yemek asla yiyemiyordum. Doktor kızıyordu sürekli ama çok şükür bebeğim hep kilo aldı. 3700 doğdu. Badem, fındık, ceviz, meyve çok yedim. Ve asla sakınmadım ne canım isterse onu yedim.
Gul33 Ben öğlen okulda dışardan yememek için yulaf, yoğurt, nar ve cevizi karıştırıp yiyorum. Çok da severim
Yagizyilmaz ozgese-s o kadar faydalı ki ben gebelik beslenmesi için yardım aldım online olarak uzman diyetisyenden ara öğünlerimin birinde 1 ymek kaşıgı yulaf+2 ceviz+bir meyve+ 1 tatlı kaşığı pekmez vardı hem cok doyurucu hemde bebişe çok güzel kilo aldırmıştı
Tgbpoyraz Nur06sena allah bağışlasın sizinki de çok yaramazmı diye sorucaktım ama şimdiden belli olmaz daha😁
Dae ozgese-s yulafla peynirli yumurta yapiyorum hem çok lezzetli hem doyurucu ve uzun süre tok tutuyor tavsiye ederim kahvaltıda.
Nur06sena Tgbpoyraz Herkes aynı şeyi söylüyor. Çok yaramaz olur neden başka isim koymadınıız? Bilemedim şimdilik akıllı😀