ayzurz35 Arkadaşlar ilk gebeliğim bilenler yazabilir mi su veya kan gelince acile mi gitmemiz lazım yoksa normal kadın doğum polikliniği ne mi ?????
AdenEva ayzurz35 nişan gelince gitmeniz gerekmiyor diye biliyorum. Bazen nişan gelip doğum başlamayabiliyor ya da 3-4 günü buluyor. Doktorlar da suyun gelirse ya da sancın düzenli ve sık olursa gel diyorlar nişanda gelmenize gerek yok diyolar
Dilara0638 ayzurz35 nişan gelirde bekleyeceksin ama su gelirse beklemeyeceksin canım benim nişanım geleli 1 haftayı geçti hala doğumum olmadı ama su gelirse hemen ara dedi doktorum
Ayseee4238 ayzurz35 benim nişanım geldiğinde doktorumu aramıştım hiç sancım yoktu suyunda gelmemişti hemen gel dedi gittim acilmam çoğalmış hemen yatisimi verdiler suni sancıyla aynı gün doğum yaptım suyunda gelmedi doğum masasında patlatmislardi hafta sonu olmuştu direk acile falan gitmedim direk doğumhanede yonlendirdiler hemen doğumhanede ebeler bakıp yatisimi yapiverdiler
Aselinkooo ayzurz35 kanama yada su olursa direk acile. Oradan kadın doğuma yöblendiriyırlar zaten. İlgilenirler. Nişanda hemen gitmeyip sancı bekleyebilirsin. Ama Bi terslik hissedersen evde hiç vakit kaybetme direk git
Gul1903 Benim sancım başlamıştı bekledim.biraz lavaboya gidince bir baktım Nişan geldi eşim sancimda olduğu için ilk bebeğimiz diye hemen götürdü ertesi gün 19.19 da doğurdum 😅 ama suyum gelmemişti kendileri patlattılar öyle geldi suyum 😬
Alp52 @ayzurz35 suyun gelince hemen hastaneye gitmen gerekiyor yani duş aliyim sancım olsun diye hiç bekleme bebeğin kesesi yirtildigi için enfeksiyon kapmaya müsait oluyorlar oyuzden hastaneye gidince hemen iğne yapılıyor zaten enfeksiyondan koruması için nişan gelince acele etmene gerek yok doktorunu ara o sana gel derse gidersin
erdem_agah ayzurz35 su gelirse hemen doktora gitmeniz lazim ama nişan gelirse acele etmenize gerek yok düzenli sancılar gelince doktora gidebilirsiniz. Kadın doğum polikliniğe ama mesai saatleri dışında kadin dogum acile
Selcann ayzurz35 su ve kan gelirse acile gidiceksiniz. Cunku kanama normal kabul etmiyorlar her ihtimale karşı. Suyunuz da gelirse dus alıp hemen acile gitmeniz lazım.
Merveonay ayzurz35 benim nişanım geldi 1 hafta sonra suyum gelerek doğuma gittim canım nişanın gelince gitmene gerek yok ama suyun gelir sancıların olur Yada kanaman olur o zaman git tabiki
Bebegim4 Merveonay 3 gün oldu nişanım geldi ne sancım var ne bi şey belirti mi bilmiyorum ama Rahime bıçak batıyo sürekli kramp giriyo kasığa
Merveonay Bebegim4 doğum yaklaşmış tabi normal canım suyun kanaman Yada sancın olursa hastaneye gidersin sağlıkla gelsin 🥰
busrasahinn ayzurz35 su gelince yada kanama gelirse direk acilden gidicen canım ama nişan gelirse gitmene gerek yok sancıları beklicen onda