Melos12 Sweetbabyy menü felan yok 😂😂 ay üşendim valla oğluma yoğurt çorbası yaptım o kadar akşamda eşim gelince dışardan söyleriz büyük ihtimal☺️
Sweetbabyy Melos12 Bende bu hafta yemek yapmaya başladım ya kaynanam veriyordu ya dışardan ama ev yemeğini (kendi yaptığım yemeği)özlemişim🥲
Ensarmom Sweetbabyy eşim il dışında olduğu için pek bişey yemeyi düşünmüyorum 8 aylık oğlumla tekim bugün
Sweetbabyy blueberyy00 çok güzel yemekleri bende maraşlıyım damak tadımız yakın birbirine annemde dolmayı çok güzel yapıyor
blueberyy00 Sweetbabyy Evet damak lezzetimiz yakın gerçekten güzel yapilincada ekstra lezzetli oluyor hersey
Melos12 Sweetbabyy ben sürekli kendim yapıyordum ama 17 aylık oğlum var ve tekrar hamileyim oğlum sürekli oyun istiyor bende açıkçası yoruluyorum valla arada bi kaçamak iyi oluyor
Sweetbabyy Umudayolculuk36 ooo tatlı da var süper ben tatlı 3 aydır yiyemiyorum yani önüme gelirse yine bir iki yiyorum ama hiç olsa da yesem demedim ki tatlısız tek günüm geçmezdi
Umudayolculuk36 Sweetbabyy hakkını helal et canım bende yemiyordum 1ayda bebeğim de gerilik vardı arada oluyor kızlardeşim geldi eşimin canı istiyor onalrla azıcık yiyorum ödemimde var
Ozlemmpapatyaa Sweetbabyy valla canım nohut ve tavuk suyu corbası yaptım tavuklu başka da bişey yapıcak halim kalmadı boş odayı boşalttım canım cıktı 😑 o yüzden bugun böyle ❤️
Nurcanatila6 Sweetbabyy ayyy ben bugün patates kızartıp kahvaltı yapcaz çayla 😁 o kadar üşengecim birkaç gündür 🤭
FatihBatur Sweetbabyy besamel sosu bende sevmiyorum ama bu besamel olmuyor yanı zaten sos çok koyu oluyor oyle üzerinde kalmıyor besamel gibi ama kasarlari üstüne koyun ben icine koymuştum altta kalınca biraz yağlı kağıda altı yapışmıştı 😂