Berkem78 Sude-96 bizde öyleyiz ama hayatta devam ediyor senin öyle tedbirlerin var diye bizim yok mu yada ben bebeğimi düşünmüyor mıyım ama çalışmak zorundayız halada çalışıyoruz toplu taşıma kullanarak rabbim bizi ve çocuklarımızı korusun
Berkem78 Sude-96 sunu anlatmaya çalışıyorum olacağı varsa dogum zamanı Hastanede kapan bile olıyır tabi allahım kimseye yaşatmasın
Beyzamutluu Bir yandan covidden sonra bebekte gerileme, bir yandan aşıdan sonra bebekte gerileme olduğunu yazan bir anne adayı. Allahım biz ne yapacağız hangisi doğru karar ? Allah hepimizim yardımcısı olsun 🤲🏼 her iki bebise de şifalar versin inşallah 🤲🏼🤲🏼🤲🏼
Berkem78 darkparadise geçmiş olsun cnm bende iki doz oldum 34 haftalığım ins asıdan değildir ya benim doktorum da ne ol dedi ne olma onlarda bilmiyorlar ki neyi tetikleyip tetiklemedigini ben ikimci dozu on bes gün oldu olalı bakalım yarın doktora gidicem gelişim nasıl
newbabyno2 Esraakks hayır ama 18. Haftada gelişimi durmus dedi ve 18. Haftada korona olmustum biraz baglantılı oldugunu dusunuyorum ama genetık testte yapılacak sonucunda ortaya cıkacak
ktnzehra49 newbabyno2 çok geçmiş olsun inşallah doktor yanılıyordur tek bir doktorun deyimiyle hareket etmeyin lütfen ben de 18 haftalık hamileyken korona oldum aşı yapmamıştım çok ağır geçirdim ama bebeğin gelişimine herhangi bir şekilde etki etmemişti daha sonra gittiğimde yine haftasıyla uyumluydu şimdi 30 haftalık hamileyim tekrar olmaktan korkuyorum pazartesi günü randevum var Allah izin verirse gidip aşı olucam
newbabyno2 Demet_akman beynı sıvı toplamış kalbı buyumüş gobek ve bas cevresı kucuk ve beyınciği küçükmüş ve organları hep 2 hafta gerilemil ama sizdede olacak diye bısey yok benım kuzenım koronayken dogurdu bır sıkıntı olmadı şükür
Esraakks newbabyno2 bence hiç kendinizi üzmeyin. Doktorlar olasılıkları söylüyor. Umarım sonuçlarınız temiz çıkar. Hamileliğiniz rahat geçer. Sizin için dua edeceğim.
571632BB Aşıya bağlamayın derim yani olsanızda kovit olabiliyorsunuz. Ben kovit sonrası zaatürrre geçirdim ve benim yanımda yatanların bir çoğu çift doz aşılıydı aşı karşıtı değilim Ama aşının bir işe yaradığını hiç sanmıyorum. Allah acil şifalar versin inşallah
Nurdanegehan newbabyno2 kesinlikle hamile arkdsim bebek sezeryanla dogdu kendi vefat etti 2 cocugu daha vardi cok zor bsy aşı olsun hamile arkdslarim ben iki doz biontech oldum masallah oglum da bende cok iyiyiz 👶❤
H_myra1 Yaz0808 34+3 te oldum bende çok zorladı eşim ve annem zaten kilosu çok degil umarım benimde böyle olmaz🤦🏻♀️
H_myra1 Birkrizantem saglık ocagındaki doktorım 30.haftanı bekle demişti bana ama tabiki yinede karar sizin
minikpandammmm Araştırma hastanesinde aşı olmadan doktor muayene etmiyor artık. Hamileler için yan odada aşı odası açılmış. Kağıt yazıp önce aşı olun diyorlar . Çünkü ciddi derecede hamile ölüm olayları olmuş . Kaç aylık olursa olsun ilk 3 ayda bile aşı yapılıyor artık farketmiyor . Herkes aşısını yaptırmalı bence .